27 Ağustos Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları ve Emre'nin Performansı

  • Admin
  • 27 Ağustos 2024 16:09

27 Ağustos Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Belli Oldu!


27 Ağustos Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Belli Oldu!

26-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının 27 Ağustos Salı günkü bölümünde Emre yarışacak. Peki, Emre'nin aldığı puanlar nasıl oldu? Zuhal Topal, 27 Ağustos Salı günü Emre'ye kaç puan verdi? Emre, rakiplerinden toplamda ne kadar puan aldı? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası bu yazıda sizleri bekliyor.

Bu sezonun ilk bölümü 26 Ağustos 2024 Salı günü ekrana geldi. Bu haftanın final bölümü ise 30 Ağustos Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Haftanın ilk bölümünde yarışan Ülkü, beklediği puanları alamayarak hayal kırıklığı yaşadı. Zuhal Topal’la Yemekteyiz 27 Ağustos Salı Puanları sonucunda, tüm rakiplerini geride bırakmayı hedefleyen Emre’nin, özellikle Ülkü’den alacağı puanlar büyük bir merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 27 Ağustos Salı (2024)


Zuhal Topal’la Yemekteyiz 27 Ağustos Salı (2024)

27 Ağustos Salı günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında yarışacak yarışmacının adı Emre. Pizza ustası olan Emre, kendi gününde pizza yaparak hem şansını artırmayı hem de rakiplerine hazırladığı yemeği beğendirmeyi hedefliyor. Haftanın ikinci bölümünde yarışacak olan Emre, Zuhal Topal’la Yemekteyiz 27 Ağustos Salı Puanları sonucunda en az 33 puan alarak bu haftanın ilk finalisti olmayı istiyor.

Haftanın ilk bölümünde yarışan Ülkü, rakiplerinden beklemediği kadar düşük puanlar aldı. Bu durum, Emre’nin intikam alma isteğini körükleyebilir; zira, rakiplerinden aldığı düşük puanların hesabını sormak istemesi dikkatlerden kaçmadı. Dikkat: Emre’ye Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Bu sorunun cevabı yazının alt kısmında açıklanmıştır.

Yemekteyiz programında bugün yarışan Emre’ye Zuhal Topal’ın verdiği puan ne oldu? 27 Ağustos Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları sonucunda Emre ne kadar puan aldı? İşte Yemekteyiz 27 Ağustos puanları ve daha fazlası yazının devamında sizleri bekliyor. Dikkat: Lütfen bizi Google'da “ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ DİZİCENTER” olarak arayın!

Dikkat: Bugün ve her gün yarışmada olanları konunun altındaki yorum kısmından tartışıyoruz. Siz de katılabilirsiniz.

27 Ağustos Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 27/08/2024 (Emre)


27 Ağustos Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 27/08/2024 (Emre)
Ülkü X
Gönül X
Leyla X
İvan X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

*27 Ağustos 2024 Salı**

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin