28 Ağustos Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları Açıklandı!

  • Admin
  • 28 Ağustos 2024 17:07

28 Ağustos Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Belli Oldu!


28 Ağustos Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Belli Oldu!

26-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşen Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının 28 Ağustos Çarşamba bölümünde yarışmacı olarak Leyla sahne alacak. Peki, Leyla bu bölümde kaç puan alacak? Zuhal Topal’la Yemekteyiz 28 Ağustos Çarşamba Puanları sonucu %100 olarak açıklandı mı? Zuhal Topal, Leyla'ya bugün ne kadar puan verecek? Leyla, rakiplerinden toplamda ne kadar puan toplayacak? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası yazımızda sizleri bekliyor!

Bu haftanın ilk bölümü 26 Ağustos 2024 tarihinde yayınlandı ve yarışmanın finali ise 30 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek. İlk puanlamada Ülkü yarıştı fakat istediği puanları alamadı. Ardından, haftanın ikinci bölümünde yarışan Emre de beklediği puanları rakiplerinden elde edemedi. Şimdi ise Leyla, bu durumu lehine çevirmek ve yüksek puanlar almak için sahneye çıkacak. Leyla, rakiplerini geride bırakarak bu hafta 150.000 TL ödülü kazanmayı hedefliyor.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 28 Ağustos Çarşamba (2024)


Zuhal Topal’la Yemekteyiz 28 Ağustos Çarşamba (2024)

28 Ağustos Çarşamba günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında mücadele eden yarışmacı Leyla. Elinin lezzetini kanıtlamak ve rakiplerine kendisini göstermek isteyen Leyla, bu bölümde 33 ve üzeri puanlar almayı amaçlıyor. Haftanın üçüncü bölümünde yarışacak olan Leyla, Zuhal Topal’la Yemekteyiz 28 Ağustos Çarşamba Puanları sonucunda bu haftanın ilk finalisti olabilmek için yüksek puanlar almak istiyor. Hafta başında Ülkü düşük puanlar alırken, Emre de beklemediği sonuçlarla karşılaştı. Bu durumu avantaja çevirmek isteyen Leyla, elinden gelenin en iyisini yapmaya kararlı.

Dikkat: Leyla’ya Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunun cevabı yazının ilerleyen kısımlarında açıklanacaktır. 28 Ağustos Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları sonucunda Leyla'nın alacağı puan merak ediliyor. İşte Yemekteyiz 28 Ağustos puanları ve daha fazlası aşağıda yer alıyor.

Dikkat: Lütfen bizi Google'da "ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ DİZİCENTER" yazarak arayın!

Dikkat: Bugün ve her gün yarışmada olanları konunun altındaki yorum kısmından tartışıyoruz. Siz de katılabilirsiniz.

28 Ağustos Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları (Leyla)


28 Ağustos Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları (Leyla)
Ülkü X
Gönül X
Leyla X
İvan X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX
*28 Ağustos 2024 Çarşamba**

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin