29 Ağustos 2024 Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları Açıklandı

  • Admin
  • 29 Ağustos 2024 19:07

29 Ağustos Perşembe Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Açıklandı!


29 Ağustos Perşembe Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Açıklandı!

26-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında, bugün 29 Ağustos Perşembe günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında İvan yarışacak! Peki, İvan bu akşam ne kadar puan aldı? Zuhal Topal’ın 29 Ağustos Perşembe Puanları sonucu %100 olarak belli oldu mu? Zuhal Topal, bugün İvan’a kaç puan verdi? İvan rakiplerinden toplamda kaç puan aldı? Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası yazımızda sizleri bekliyor.

26 Ağustos 2024 Pazartesi günü başlayan bu yemek yarışmasında, haftanın finali 30 Ağustos Cuma günü ekrana gelecek. Şu ana kadar üç yarışmacı mücadele etti, ve bugün Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında İvan, şansını denemek için sahne alıyor. Zuhal Topal’la Yemekteyiz 29 Ağustos Perşembe Puanları sonucunda, İvan'ın en az 33 ve üzerinde puan alarak bu haftanın ilk finalisti olma hedefi bulunuyor. Hatta büyük ödülü kazanma hayalleri kuruyor.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 29 Ağustos Perşembe (2024)


Zuhal Topal’la Yemekteyiz 29 Ağustos Perşembe (2024)

29 Ağustos Perşembe günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında yarışan yarışmacının adı İvan. İvan, rakiplerini geride bırakmak ve bu haftanın kazananı olmak için elinden geleni yapacak. Bugün, tüm rakiplerini geçmek için yüksek puanlar almak amacıyla stratejiler geliştirmekte.

Haftanın dördüncü bölümünde yarışacak olan İvan, 29 Ağustos Perşembe Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları sonucunda, bu haftanın en yüksek puanlarını hedefliyor. Hafta başında yarışan Ülkü, rakiplerinden düşük puan almıştı; ardından gelen yarışmacı Emre de beklemediği bir şekilde düşük puanlarla karşılaştı. Hafta ortasında mücadele eden Gönül ise, tüm rakiplerinden en düşük puanı alarak dikkat çekti. Gözler ise bu akşam yarışacak olan İvan’a çevrildi. Dikkat: Zuhal Topal bugün İvan’a kaç puan verdi? Sorularının yanıtları yazının devamında yer alıyor.

Yemekteyiz programında bugün yarışan İvan’a Zuhal Topal’ın ne kadar puan verdiği merak ediliyor. 29 Ağustos Perşembe Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları sonucunda İvan kaç puan aldı? İşte Yemekteyiz 29 Ağustos puanları ve daha fazlası aşağıda sizleri bekliyor. Dikkat: Lütfen bizi Google’da “ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ DİZİCENTER” şeklinde aramayı unutmayın!

Dikkat: Bugün ve her gün yarışmadaki gelişmeleri konunun altındaki yorum kısmından tartışıyoruz. Siz de bu tartışmalara katılabilirsiniz.

29 Ağustos Perşembe Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 28/08/2024 (İvan)


29 Ağustos Perşembe Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 28/08/2024 (İvan)
Ülkü 5
Leyla 5
Emre 4
Gönül 4
Zuhal Topal 5
TOPLAM: 23

29 Ağustos 2024 Perşembe

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin