3 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puanları Açıklandı

  • Admin
  • 03 Eylül 2024 20:09

3 Eylül Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Netlik Kazandı!


3 Eylül Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Netlik Kazandı!

2-6 Eylül 2024 tarihleri arasında, 3 Eylül Salı günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında Birsel yarışacak. Heyecan dolu bu bölümde, Birsel’in alacağı puanlar merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Yemekteyiz 3 Eylül Salı Puanları sonucu %100 olarak açıklandı mı? Zuhal Topal bugün Birsel’e kaç puan verdi? Birsel, rakiplerinden toplamda kaç puan aldı? Tüm bu soruların cevapları yazımızda sizleri bekliyor.

Haftanın ilk bölümü 2 Eylül 2024 Salı günü ekrana gelen yarışma programında, bu haftanın final bölümü ise 6 Eylül Cuma günü gerçekleşecek. İlk puanlama sırasında Ezgi, beklediği puanları alamadı ve bu duruma büyük tepki gösterdi. Zuhal Topal’la Yemekteyiz 3 Eylül Salı Puanları için dikkat çeken bir isim olan Birsel, rakiplerini etkileyecek bir menü ile yarışacak ve yüksek puanlar almak için elinden geleni yapacak. Diğer yandan, Ezgi’nin kendisine gelen haksız puanlara karşı nasıl bir tepki vereceği de merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 3 Eylül Salı (2024)


Zuhal Topal’la Yemekteyiz 3 Eylül Salı (2024)

3 Eylül Salı günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında yarışan yarışmacının adı Birsel. Elinin lezzetini kanıtlamak ve yüksek puanlar almak isteyen iddialı yarışmacı, bu akşam en az 33 puan almayı hedefliyor. Hafta başında yaşanan olaylar, Ezgi'nin masaya getirmediği kaşık nedeniyle puan kesilmesine büyük tepki göstermesi ile başlamıştı. Bugün, Ezgi’den intikam puanlarının geleceği neredeyse kesin gözüküyor. Diğer yarışmacıların nasıl puanlar vereceği ise büyük bir merakla bekleniyor.

Dikkat: Birsel’e Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunun cevabı, yazının alt kısmında açıklanmıştır. Bugün yarışan Birsel’e Zuhal Topal’ın vereceği puan ne olacak? 3 Eylül Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları sonucu Birsel kaç puan aldı? İşte Yemekteyiz 3 Eylül puanları ve daha fazlası aşağıda sizleri bekliyor. Ayrıca, lütfen bizi Google’da “ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ DİZİCENTER” yazarak aratmayı unutmayın! Bugün ve her gün yarışmadaki gelişmeleri konunun altındaki yorum kısmından tartışabilir, siz de görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

3 Eylül Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 03/09/2024 (Birsel)


3 Eylül Salı Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 03/09/2024 (Birsel)
Ezgi 4
Rüştü 5
Yazgül 6
Azad 7
Zuhal Topal 6
TOPLAM: 28

* 3 Eylül 2024 Salı

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin