30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

  • Admin
  • 30 Ağustos 2024 19:07

30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta elenen isim %100 belli oldu! 30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta kim elendi? Bu hafta yarışmada eleme var mı? Gelinim Mutfakta 30 Ağustos Cuma Kim Elendi?

Bu soruların detaylı yanıtları haberimizin içeriğinde sizleri bekliyor. 26 Ağustos 2024 tarihinde başlayan yarışma programı, 30 Ağustos 2024 Cuma günü yapılan puanlama sonucunda 30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi sorusunun cevabını belirleyecek. Geçtiğimiz hafta finalinde Ayşenur, yarışmada kalmak adına büyük çaba gösterse de bu çabası yeterli olmadı ve elenen isim olarak karşımıza çıktı. Bu hafta başında Ayşenur’un yerine gelen İrem, geldiği ilk günden itibaren yarışmada kalmak için mücadele etse de, son durumda eleme potasında yer alan yarışmacı olarak yarışmaya devam edecek.


30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta'da bu hafta eleme var mı? sorusunun cevabı, yazının en alt kısmında detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Ayrıca, 30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta bu hafta kim birinci oldu sorusunun cevabı için lütfen tıklayınız. 26 Ağustos Pazartesi günü başlayan yemek yarışmasının bu haftaki finali ise 30 Ağustos Cuma günü yapılacak. Bu finalde sadece bilezikleri alan gelin değil, aynı zamanda 30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? sorusunun cevabı da netleşecek.

30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

26 Ağustos 2024 tarihinde başlayan yarışma programı, bugün 30 Ağustos Cuma günü verilecek puanlama neticesinde 30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta kim elendi sorusuna yanıt bulacak. Geçtiğimiz bölümde Aysun, bilezikler için hamle yapması beklenirken, düşük puanlar alması nedeniyle eleme potasında yer alan İrem’in yanına düşerek onunla birlikte potaya girdi. 26 Ağustos tarihinde dördüncü haftasına “Merhaba” diyen yemek yarışmasında, bugün yapılacak puanlama sonucunda bir isim yarışmadan elenerek ayrılacak.


30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi?
  • Aysun: 50 + 16 = 66
  • Rabia: 66 + 20 = 86
  • Yasemin: 65 + 9 = 74
  • İrem: 36 + 9 = 45

Bu hafta 26-30 Ağustos haftasında Gelinim Mutfakta kim elendi sorusunun cevabı belli oldu! Bu hafta elenen gelin: “İREM” oldu.

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos Cuma Kim Elendi: İREM Elendi

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin