30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Puan Durumu ve Bilezik Kazananı

  • Admin
  • 30 Ağustos 2024 19:06

30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Toplam Puan Durumu


30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Toplam Puan Durumu

30 Ağustos Cuma günü Gelinim Mutfakta programının toplam puan durumu %100 olarak netleşti! Bu yazıda, 30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı sorusunun yanı sıra, bu hafta kimlerin birinci olduğunu, 10 bileziği kimin kazandığını ve elenen yarışmacının kim olduğunu öğrenebileceksiniz. 26-30 Ağustos haftasında puan durumları, bugün yapılacak final ile kesinleşecek.

26 Ağustos 2024 tarihinde başlayan yeni sezonun üçüncü haftasında, 30 Ağustos Cuma günü yapılacak puanlama, yarışmanın gidişatını belirleyecek. Geçtiğimiz hafta, bilezikleri Aysun kazanmıştı; ancak bu hafta onun performansı dikkat çekici bir şekilde düştü. İki hafta üst üste bilezikleri alan Aysun, bu hafta arka planda kalmış gibi görünüyor.

Yedinci sezonun dördüncü haftasının finali, 30 Ağustos Cuma günü Gelinim Mutfakta yapılacak puanlama sonucunda, en yüksek puanı alan gelinin sahibi olacağı bilezikler ile elenen yarışmacının belli olmasıyla son bulacak. İzleyiciler, Rabia ve Yasemin arasındaki mücadelenin sonucunu merakla bekliyor. “Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim aldı? Rabia mı, Yasemin mi?” soruları gündeme geliyor.

30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Puan Durumu


30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Haftanın ilk bölümü 26 Ağustos 2024 tarihinde başlamıştı ve bugün 30 Ağustos 2024 Cuma günü yapılacak final ile haftanın toplam puan durumu belirlenecek. Haftanın başında Yasemin, aldığı yüksek puanlarla dikkat çekti. Aysun ise ilerleyen bölümlerde puanlarını yükseltmeye çalıştı. Bugün, 30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta bilezikleri kimin kazanacağı sorusunun cevabı da bu yazının sonunda açıklanacak.

  • Yasemin: 65 Puan
  • Rabia: 66 Puan
  • Aysun: 50 Puan
  • İrem : 36 Puan

Yukarıda verilen puanlar, yarışmacıların 26 Ağustos 2024 Pazartesi gününden 30 Ağustos 2024 Cuma gününe kadar elde ettikleri toplam puanlardır. Kaynanalar ve sunucu Aslı Hünel, puanlamalarını yaparak bu hafta Gelinim Mutfakta bilezikleri alan yarışmacının kim olacağını netleştirecek.

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos Cuma Haftalık Puan Durumu Sonuçları


Gelinim Mutfakta 30 Ağustos Cuma Haftalık Puan Durumu Sonuçları

30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Kazandı (10 Bilezik): ⇒ RABİA

30 Ağustos 2024 Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi: ⇒ İREM

30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Günün Birincisi: ⇒ RABİA

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos Çeyrek Altını Alan: ⇒ RABİA

30 Ağustos Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu: ⇒ YASEMİN / İREM

30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı


30 Ağustos Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı

26 Ağustos 2024 tarihinde başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında, bugün verilecek puanlamalar sonucunda, 30 Ağustos 2024 Cuma Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri alan gelin %100 olarak belli olacak. 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü ekrana gelen bölümde; Aysun ile Rabia 15 puanla günün birincisi olmuştu. Rabia, kura çekimi sonucunda çeyrek altının sahibi oldu.

27 Ağustos Salı günü ekrana gelen bölümde; Yasemin 17 puanla günün birincisi olarak çeyrek altını kazandı. Aysun ise 9 puanla günün sonuncusu oldu. 28 Ağustos Çarşamba günü Aysun 18 puan alarak günü birinci tamamladı ve çeyrek altını kazandı. İrem ise bu günde sonuncu oldu. 29 Ağustos Perşembe günü Rabia 23 puanla birinci olurken, İrem yine düşük puan aldı.

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos Cuma bilezikleri kim aldı? sorusunun cevabı ise RABİA DÖNER olarak belirlendi.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin