30 Ağustos Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları Açıklandı

  • Admin
  • 30 Ağustos 2024 19:10

30 Ağustos Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Açıklandı!


30 Ağustos Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 Açıklandı!

26-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşen Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasının 30 Ağustos Cuma günü Leyla yarışacak! Peki, Leyla bu akşam ne kadar puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz 30 Ağustos Cuma Puanları sonucu %100 olarak açıklandı mı? Zuhal Topal, bugün Leyla'ya kaç puan verdi? Leyla, rakiplerinden toplamda ne kadar puan topladı? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası bu yazımızda sizleri bekliyor.

26 Ağustos 2024 Pazartesi günü başlayan bu heyecan dolu yemek yarışmasında, haftanın finali bugün yani 30 Ağustos Cuma günü ekrana gelecek. Bu güne kadar dört yarışmacı yarıştı ve bugün Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında Leyla şansını deneyecek. Leyla'nın hedefi, en az 33 puan alarak bu haftanın ilk finalisti olmak ve büyük ödül olan 150.000 TL’yi kazanmak!

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 30 Ağustos Cuma (2024)


Zuhal Topal’la Yemekteyiz 30 Ağustos Cuma (2024)

30 Ağustos Cuma günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yarışan Leyla, haftanın final bölümünde en yüksek puanı almak için mücadele edecek. Ancak, hafta boyunca rakiplerini eleştiren Leyla’nın bu amacına ulaşması oldukça zor görünüyor. Haftanın son bölümünde yarışacak olan Leyla, 30 Ağustos Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları sonucunda, en yüksek puanları almayı hedefliyor. Ancak rakipleri Leyla ile aynı fikirde görünmüyor.

Hafta başında yarışan Ülkü, rakiplerinden düşük puanlar alırken, sonraki yarışmacı Emre de beklemediği şekilde düşük puanlarla karşılaştı. Hafta ortasında yarışan Gönül ise tüm rakiplerinden daha düşük puanlar aldı. Son bölümde yarışan İvan’ın da durumu pek farklı olmadı. Gözler şimdi bugün yarışan Leyla’ya çevrildi. Dikkat: Leyla’ya Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Sorularının cevabı alt kısımda yer almaktadır.

Bugün yarışan Leyla’ya Zuhal Topal kaç puan verdi? 30 Ağustos Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları sonucu Leyla toplamda kaç puan aldı? İşte Yemekteyiz 30 Ağustos puanları ve daha fazlası aşağıda sizleri bekliyor. Dikkat: Lütfen bizi Google'da “ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ DİZİCENTER” şeklinde arayınız!

Dikkat: Bugün ve her gün yarışmada olanları konunun altındaki yorum kısmında tartışıyoruz. Siz de katılabilirsiniz.

30 Ağustos Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 30/08/2024 (Leyla)


30 Ağustos Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 30/08/2024 (Leyla)
Ülkü 5
İvan 6
Emre 4
Gönül 4
Zuhal Topal 6
TOPLAM: 25
*30 Ağustos 2024 Cuma*

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin