4 Eylül 2024 Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları Açıklandı

  • Admin
  • 04 Eylül 2024 17:08

4 Eylül Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları Tam Olarak Açıklandı!


4 Eylül Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları Tam Olarak Açıklandı!

2-6 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenen Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının 4 Eylül Çarşamba bölümünde yarışacak olan isim Yazgül. Peki, Yazgül bu yarışmada ne kadar puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz 4 Eylül Çarşamba Puanları %100 netlik kazandı mı? Zuhal Topal bugün Yazgül’e kaç puan verdi? Yazgül toplamda ne kadar puan aldı? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası yazımızda sizleri bekliyor.

Haftanın ilk bölümü 2 Eylül 2024 Pazartesi günü ekrana geldi ve bu haftanın final bölümü 6 Eylül Cuma günü izleyicilerle buluşacak. İlk bölümde Ezgi, beklediği puanları alamayarak hayal kırıklığına uğradı. Ardından yarışan Birsel de benzer bir durumla karşılaştı. Bu durum, Yazgül için bir fırsat olarak değerlendirildi. 4 Eylül'de Gaziantep mutfağının lezzetleriyle yarışacak olan Yazgül, rakiplerinden yüksek puanlar almayı umuyor.

Yarışmanın Detayları


Yarışmanın Detayları

4 Eylül Çarşamba günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında yarışacak olan Yazgül, elinin lezzetini kanıtlamak ve yüksek puanlar almak amacıyla mücadele edecek. Yazgül, bu bölümde en az 33 puan almak istiyor. Haftanın başında yarışan Ezgi ve Birsel’in düşük puan alması, Yazgül için avantaj sağlıyor. Şimdi herkes, Yazgül’ün Zuhal Topal’dan alacağı puanı merak ediyor.

Dikkat: Yazgül’e Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Sorularının cevabı aşağıda açıklanmıştır. 4 Eylül Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları sonucunda Yazgül ne kadar puan aldı? İşte Yemekteyiz 4 Eylül puanları ve daha fazlası alt kısımda sizleri bekliyor.

Dikkat: Lütfen bizi Google’da “Zuhal Topal’la Yemekteyiz Dizicenter” diyerek arayın!

Dikkat: Bugün ve her gün yarışmada olanları konunun altındaki yorum kısmından tartışıyoruz. Siz de katılabilirsiniz.

4 Eylül Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 04/09/2024 (Yazgül)


4 Eylül Çarşamba Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 04/09/2024 (Yazgül)
Ezgi X
Rüştü X
Birsel X
Azad X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

*4 Eylül 2024 Çarşamba**

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin