6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puan Durumu ve Bilezik Kazananı

  • Admin
  • 06 Eylül 2024 15:06

6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Toplam Puan Durumu


6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Toplam Puan Durumu

6 Eylül Cuma günü için Gelinim Mutfakta'nın toplam puan durumu %100 olarak belli oldu. Bu kapsamda, 6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı? sorusu da yanıt buldu. Haftalık toplam puan durumu sonucuna göre, Gelinim Mutfakta 6 Eylül Cuma kim birinci oldu? 10 bileziği kazanan yarışmacılar netleşti mi? İşte tüm merak edilen soruların detaylı cevapları bu haberimizde sizler için derlendi.

2 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayan yarışma programının haftanın ilk bölümü, 6 Eylül Cuma günü yapılacak puanlama ile sonuçlanacak. Bu hafta bitişi ile, hem elenen yarışmacı hem de 10 altın bileziği kazanacak gelin %100 olarak belirlenecek. Geçtiğimiz hafta bilezikleri alan isim Rabia Döner olmuştu. Ancak bu hafta Rabia, bileziklere uzak kalırken, Aysun Kuşatan iddialı yarışmacı olarak öne çıktı.

Yedinci sezonun beşinci haftasının finali, bugün Gelinim Mutfakta 6 Eylül Cuma puanlama sonuçlarında en yüksek puanı elde eden gelinin 10 altın bileziği kazanmasıyla sonuçlanacak. En düşük puanı alan gelin ise yarışmadan elenecek. İzleyiciler, Aysun Kuşatan’ın bileziklere en yakın olduğunu belirterek, “Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim aldı? Aysun mu kazandı yoksa Rabia mı?” şeklinde yorumlarda bulundular.

6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puan Durumu


6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Haftanın ilk bölümü 2 Eylül 2024 tarihinde başlayarak, haftanın final bölümü 6 Eylül 2024 tarihinde ekrana gelecek. 6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puan Durumu (5 günlük haftalık toplam puan durumu) sonucu gün sonunda %100 belli olacak. Bu hafta Aysun, Rabia’yı bileziklerden uzak tutmayı başardı.

6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Puan Durumu:

  • Aysun: 72 Puan
  • Rabia: 52 Puan
  • Yasemin: 49 Puan
  • Eliz: 50 Puan

Yukarıda belirtilen puanlar, yarışmacıların 2 Eylül 2024 Pazartesi gününden, 6 Eylül 2024 Cuma gününe kadar elde ettikleri Gelinim Mutfakta 4 günlük puanlarının toplamıdır. Kaynanalar ve sunucu Aslı Hünel puanlama yapmaya başlayacak ve bu hafta Gelinim Mutfakta bilezikleri alan yarışmacı netleşecek.

Gelinim Mutfakta 6 Eylül Cuma Haftalık Puan Durumu Sonuçları


Gelinim Mutfakta 6 Eylül Cuma Haftalık Puan Durumu Sonuçları

6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Kazandı (10 Bilezik):

⇒ AYSUN

6 Eylül 2024 Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi:

⇒ ELİZ

6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Günün Birincisi:

Gelinim Mutfakta 6 Eylül Çeyrek Altını Alan Kim:

6 Eylül Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu:

6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?


6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

2 Eylül 2024 tarihinde başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında, bugün verilecek puanlamalar sonucunda, 6 Eylül 2024 Cuma Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri alan gelin net bir şekilde belli olacak. 2 Eylül 2024 Pazartesi günü ekrana gelen bölümde; Aysun, 19 puanla günün birincisi olurken, Eliz 8 puanla günün sonuncusu oldu.

3 Eylül Salı günü ekrana gelen bölümde (03/09/2024); Rabia 17 puanla günün birincisi olarak çeyrek altının sahibi oldu. Yasemin ise 11 puanla günün sonuncusu oldu. Dikkat: Gelinim Mutfakta 6 Eylül Cuma Toplam Puan Durumu yazının sonunda açıklanmıştır.

4 Eylül Çarşamba günü ekrana gelen bölümde (28/08/2024); Aysun, 19 puanla günün birincisi olurken, Rabia 7 puanla günün sonuncusu oldu.

5 Eylül Perşembe günü ekrana gelen bölümde (29/08/2024); Aysun 18 puanla günün birincisi oldu, Rabia ve Yasemin ise 12 puanla günün sonuncusu oldu.

Bu hafta Gelinim Mutfakta bilezikleri alan yarışmacının ismi, yazının sonunda belirtilmiştir. Sonuç olarak, AYSUN KUŞATAN bu hafta bilezikleri kazanan gelin oldu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin