6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta'da Elenen İsim: Eliz

  • Admin
  • 06 Eylül 2024 15:07

6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta'da Elenen İsim Belli Oldu!


6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta'da Elenen İsim Belli Oldu!

Gelinim Mutfakta programının 6 Eylül Cuma günü yapılan bölümü, izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Bu hafta yarışmada elenen isim ve puanlama sonuçları, izleyiciler tarafından oldukça ilgiyle takip edildi. 6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta kim elendi? sorusunun yanıtı çok geçmeden ortaya çıktı.

Yarışma, 2 Eylül 2024 tarihinde yeni sezonuna başlamıştı. Bugün, yani 6 Eylül 2024 Cuma günü, yapılan puanlamalar sonucunda yarışmaya veda eden isim %100 olarak belli oldu. Geçtiğimiz hafta İrem, elenmekten kurtulmak için büyük çaba sarf etmesine rağmen, bu çabaları yeterli olmadı ve yarışmaya veda eden isim oldu. İrem’in yerine ise yeni yarışmacı olarak haber spikeri Eliz programa katıldı. Ancak Eliz’in yarışmaya katıldığı günden bu yana gündemde olan tek konu, nişanlısı ile arasındaki yaş farkı oldu.

Bu haftanın eleme durumu hakkında da bilgi vermek gerekirse, yazının sonunda detaylı açıklamalar yer alıyor. Ayrıca, 6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta bu hafta kim birinci oldu? sorusunun cevabı için lütfen makalenin ilerleyen kısımlarına göz atın.

6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi?


6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

Programın 2 Eylül 2024 tarihinde başlayan sezonunun 4. haftası, 6 Eylül Cuma günü yapılan puanlama ile tamamlandı. Bu bölümde 6 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta kim elendi? sorusu, izleyiciler arasında oldukça merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz bölümde Rabia'nın bilezikler için büyük bir hamle yapması beklenirken, Aysun’un aldığı yüksek puanlar, Aysun’un bilezik yarışında tek başına ilerlemesine neden oldu.

2-6 Eylül haftasında, programda kaynanaların ve sunucunun puanlamaları sonucunda bir gelin bilezikleri kazanırken, bir gelin de elenmek durumunda kaldı. İşte bu haftanın puan durumu:

  • Aysun: 72 + X = X
  • Rabia: 52 + X = X
  • Yasemin: 49 + X = X
  • Eliz: 50 + X = X

Bu hafta 2-6 Eylül tarihleri arasında Gelinim Mutfakta kim elendi sorusunun cevabı kesinleşti! Bu hafta elenen gelin “Eliz” oldu.

Gelinim Mutfakta 6 Eylül Cuma Kim Elendi: Eliz Elendi

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin