Ahu Tuğba Hayatını Kaybetti

  • Admin
  • 04 Eylül 2024 12:22

Türk sinemasının eşsiz isimlerinden biri olan 69 yaşındaki Ahu Tuğba, Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami şehrindeki evinde hayata veda etti. Sanatçı, uzun bir süredir ileri seviyede astım hastalığı ile mücadele ediyordu. Ahu Tuğba'nın cenazesi, Türkiye'de defnedilecek olup, sevenleri cenaze törenine dair detayları öğrenmek için harekete geçti.

Cenaze Töreni Detayları


Cenaze Töreni Detayları

İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği (SİNEGED), Ahu Tuğba'nın cenaze töreninin tarihinin henüz kesinleşmediğini duyurdu. Derneğin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Türk Sinema tarihi açısından önemli bir yere sahip olan Ahu Tuğba'yı kaybetmenin derin hüznünü yaşıyoruz. Onun sanata kattığı değerler ve sinemamızda bıraktığı silinmez izler, onu her zaman anılacak bir figür haline getirecektir. Bu büyük kayıp karşısında derin bir acı içerisindeyiz.

Amerika'daki uçuş prosedürlerinin etkisi nedeniyle cenaze töreninin tarihi henüz belirlenmemiştir. Bu konuda ilgi duyanların bilgilendirilmesi için resmi bir duyuru yapılacaktır. Yanlış tarih bilgileri ve duyurulara itibar edilmemesi önemle rica olunur.

Ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyor, bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. SİNEGED olarak, Türk sinemasına adını altın harflerle yazdırmış olan Ahu Tuğba'nın hatırasını daima yaşatacağımızı vurgulamak isteriz."

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin