Aleyna Tilki'nin 30'lar Planları ve Kişisel Mücadeleleri

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 18:03

24 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, “30’larınla ilgili planların var mı? Nasıl bir kadına dönüşmek istiyorsun?” sorusuna içten bir yanıt verdi. Tilki, yeni çıkaracağı albümüyle birlikte rock star dönemine adım atmaya hazırlandığını belirtti. “Tam 30’lerimde, kendimi hayal ettiğim gibi bir kadın olacağımı düşünüyorum. Daha güçlü, sınırları belirgin, ne yapmak istediğini ve hangi şarkıyı söylemek istediğini herkesin daha iyi bildiği gerçek bir rock star olarak kendimi görüyorum. Ayrıca, çocuk sahibi olma hayalim de var. Nasıl olacak bilmiyorum ama çocukları olan gerçek bir rock star olmak istiyorum,” dedi.


Ciddi Depresyonlarla Mücadele


Aleyna Tilki'nin 30'lar Planları ve Kişisel Mücadeleleri

Aleyna, hayatında birçok kez ciddi depresyonlarla başa çıkmak zorunda kaldığını itiraf etti. “Açıkçası, 20’lerimin ortalarına kadar çok derin depresyonlarla mücadele ettim. Uzun bir süre o depresyonun içinde hikâyemle vakit geçirdim. Bu süreçte, 20’li yaşların ortasında olmanın gururunu yaşıyorum. Artık insanlar beni çok daha zor acıtabilir, sınırlarımı aşamaz. Eğer aşarlarsa, karşılarında güçlü kadın Aleyna’yı bulacaklar ve bu, onlara iyi bir ders olur. Bu yüzden büyümeyi seviyorum. Büyüdükçe içimdeki çocuğun elini tutabilmek bana mutluluk veriyor,” şeklinde konuştu.

Ayrıca, “Tabii ki gelecekle ilgili kaygılarım hâlâ devam ediyor. Bazen bazı hedeflerimin olup olmayacağı konusunda korkularım oluyor. Ancak kendimi o kadar güçlü hissediyorum ki, her şeyin üstesinden gelebileceğime inanıyorum,” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin