Annem Ankara: Direniş ve Mücadele Dolu Bir Hikaye

  • Admin
  • 14 Eylül 2024 13:06

ANNEM MÜCADELEYDİ


ANNEM MÜCADELEYDİ

1990’lı yılların Ankara’sında, evlat sevgisinden mahrum kalmış bir adam ile çocuklarına gereken tüm sevgiyi ve bakımı vermek için genç yaşta emekli olan karısının dokunaklı hikayesi, Kanal D ekranlarına taşınıyor. “Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!” mottosuyla dikkat çeken bu dizi, izleyicileri derin duygulara sürükleyecek.

Bergüzar Korel, evin içinde yalnız kalan ama tüm zorluklara karşı dimdik duran bir kadını canlandırarak, izleyicilere güçlü bir performans sunuyor. Annesinin yaşam mücadelesini ve fedakarlıklarını gözler önüne serecek olan bu karakter, birçok kadına ilham kaynağı olmayı vaat ediyor.

HER ŞEY ÇOCUKLARI İÇİN

Yakın dönem Ankara’sını etkileyici bir şekilde anlatan Annem Ankara, Mehmet Günsür’ün canlandırdığı “Hasan” karakteriyle de dikkat çekiyor. Hasan, Zuhal’in hayatında affedilemeyecek günahlar işleyen bir koca olarak karşımıza çıkıyor. Zuhal’in çocuklarını tüm kötülüklerden korumak ve onlara mutlu bir yaşam sunmak için tek başına verdiği hüzünlü mücadele, izleyicilerin yüreğini burkacak.

YAKINDA KANAL D’DE

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan bu dizinin zengin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür dışında, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Celile Toyon, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Kerem Eren, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal, Mehmet Can Akça ve Yasin Pehlivan gibi yetenekli isimler de yer alıyor. Bu zengin kadro, dizinin etkileyici ve sürükleyici bir hikaye sunmasını sağlayacak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin