Annem Ankara: Duygusal Mücadele ve Aşk Hikayesi

  • Admin
  • 16 Ağustos 2024 18:12

‘Benim Annem Ankara’ydı: Deniz Yok, Ama Direniş ve Mücadele Var!


‘Benim Annem Ankara’ydı: Deniz Yok, Ama Direniş ve Mücadele Var!

Kanal D, yakın dönemin çarpıcı olaylarını ve duygularını izleyicilere sunan dizilerine bir yenisini ekliyor. BKM imzalı Annem Ankara, güçlü ve etkileyici bir kadroya sahip. Bu dizinin başrollerini ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür paylaşıyor. Ayrıca, dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon gibi yetenekli isimler de yer alıyor.

Okuma Provasında Duygu Dolu Anlar


Okuma Provasında Duygu Dolu Anlar

Dizi ekibi, geçtiğimiz günlerde ilk kez bir araya gelerek okuma provası gerçekleştirdi. Bu keyifli buluşma sırasında, repliklerin okunmasıyla birlikte duygu dolu anlar yaşandı ve ekip üyeleri arasında güçlü bir bağ oluştu. İzleyicilere samimi bir hikaye sunma konusunda kararlılıkları dikkat çekti.

Kimseye Evlat Olamamış Bir Adamın Hikayesi


Kimseye Evlat Olamamış Bir Adamın Hikayesi

Annem Ankara, üç evladının annesi ve kimseye evlat olamamış bir adamın karısı olan Zuhal’in çarpıcı hikayesini anlatıyor. Dizi, 90’lı yıllarda yaşayan bir annenin yaşam mücadelesini, umutlarını ve hayal kırıklıklarını gözler önüne serecek. Bu hikaye, seyircileri derinden etkileyecek ve onlara yakın dönemin duygusal zorluklarını hissettirecek.

Yeni Sezonda Kanal D’de


Yeni Sezonda Kanal D’de

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Annem Ankara dizisinin senaryosu başarılı yazar Başak Angigün tarafından kaleme alındı. Usta yönetmen Faruk Teber ise dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Yakın geçmişte geçen ve gerçek bir hikayeyi naif bir şekilde, ama bir o kadar da çarpıcı bir anlatımla işleyen Annem Ankara, yeni sezonda Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin