‘Arda ile Omuz Omuza’ Programının Sekizinci Sezonu Başlıyor

  • Admin
  • 06 Ekim 2024 07:52

‘Arda ile Omuz Omuza’ Sekizinci Sezonuyla Ekranlarda

Ünlü isimlerin, ünlü şef Arda Türkmen ile birlikte mutfak becerilerini sergilediği ‘Arda ile Omuz Omuza’ programı, sekizinci sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yeni sezonda programa eklenen sürpriz unsurlar, eğlenceyi doruk noktasına taşıyacak gibi görünüyor.

Türkmen, hızlı yemek pişirme stilinin daha önce işleri karıştırdığını belirterek, “Artık misafirlerim ihtiyaç duyduklarında bir kaçış butonu kullanarak bana ceza veya ödül verebilecekler” dedi. Bu yenilik, izleyicilere ve katılımcılara daha dinamik bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Konuğun kaçış hakkını nasıl kullanacağına dair bilgiler veren şef, “Misafirlerim, üç zarftan birini seçme şansına sahip olacak. Bu zarflardan ikisinde ceza, birinde ise ödül yer alacak” açıklamasında bulundu. Örneğin, eğer bir konuk hamur yaparken istediği gibi gitmezse, butona basarak durumu daha heyecanlı bir hale getirebilecek.

Tüm bu değişiklikler, adrenalin seviyesini yükseltmeyi hedefliyor. Türkmen, “Hem konuklar hem de seyircilerimiz bu yenilikle keyifli anlar yaşayacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin