Arka Sokaklar 19. Sezon Tanıtımı: Aksiyon Dolu Anlar

  • Admin
  • 02 Eylül 2024 16:36

Bu Sezon Aksiyon Sahneleri Çok Konuşulacak

Türk televizyon dizileri arasında uzun yıllardır izleyicinin gönlünde taht kuran Arka Sokaklar, 19. sezonuyla Kanal D ekranlarına gelmek için gün sayıyor. Diziye dair heyecan verici bir tanıtım filmi izleyiciyle buluştu. Aksiyon dolu sahneleri ve dinamik kamera teknikleriyle dikkat çeken bu fragman, izleyicilere birçok yeniliğin habercisi oldu.

Özel Tanıtıma Özel Çalışma


Özel Tanıtıma Özel Çalışma

Arka Sokaklar’ın ikinci tanıtım filmi, İstanbul'un Kartal ilçesinde özenle çekildi. Hareketli ve etkileyici sahneleriyle dikkat çeken bu filmin çekimlerinde, özel kamera ekipmanları ve efekt teknikleri kullanıldı. Yüksek hızda ve kaliteli görüntüleme yöntemleriyle hazırlanan fragman, yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, “Tarihin en iyi sezonu geliyor.” şeklinde yorumlarda bulunarak, “19. sezon bomba gibi olacak.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Ekibi Tamam! Başlıyoruz

Tanıtım filminde, Arka Sokaklar’ın yenilenen oyuncu kadrosu da gözler önüne serildi. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi tanınmış isimler, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. “Arka Sokaklar, yeni sezonu ile yakında Kanal D’de” sloganıyla kapanış yapan fragmanın sonunda, dizinin yeni logosu da tanıtıldı.

Seyirciyi Şaşırtacak

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar’ın yönetmen koltuğunda Baran Özçaylan oturuyor. Başarılı yönetmen Orhan Oğuz’dan devraldığı bu bayrakla, Özçaylan yeni bölümlerde de seyirciyi şaşırtmaya ve etkileyici anlar yaşamaya hazırlıyor. Arka Sokaklar, yeni sezonda da her cuma akşamı Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin