Arka Sokaklar Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı

  • Admin
  • 01 Eylül 2024 17:52

Arka Sokaklar: Türk Televizyon Tarihinin Efsanesi


Arka Sokaklar: Türk Televizyon Tarihinin Efsanesi

DHA Arka Sokaklar, Türk dizileri denilince akla gelen efsaneler arasında önemli bir yer tutuyor. 19. sezonuyla Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanan Arka Sokaklar, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Diziye dair yeni bir tanıtım filmi de yayımlandı ve bu film büyük bir ilgiyle karşılandı.

Özel Efektlerle Göz Dolduran Tanıtım

Arka Sokaklar’ın ikinci tanıtım filmi, dinamik sahneleriyle dikkat çeken Kartal’da çekildi. Çekimlerde özel kameralar ve efektler kullanılarak oldukça hareketli bir atmosfer yaratıldı.


Arka Sokaklar Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı
Sosyal Medyada Yankı Buldu

Yüksek hızda ve kalitede kamera teknikleriyle hazırlanan fragman, sosyal medya platformlarında büyük bir etki yarattı. İzleyiciler, 'Tarihin en iyi sezonu geliyor' ve '19. sezon bomba gibi olacak' gibi yorumlarla heyecanlarını dile getirdiler.


Arka Sokaklar Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı
Yenilenen Oyuncu Kadrosu

Yayınlanan tanıtım filminde Arka Sokaklar’ın yenilenen oyuncu kadrosu da dikkat çekti. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar ve Burak Satıbol gibi önemli isimler projede yer alıyor. Fragmanın sonunda, 'Arka Sokaklar, yeni sezonu ile yakında Kanal D’de' sloganı ve dizinin yeni logosu da yer alıyor.

Şaşırtıcı Gelişmeler Bekleniyor

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan Arka Sokaklar’ın yönetmenliğini Baran Özçaylan üstleniyor. Önceki rejisör Orhan Oğuz’dan bayrağı devralan Özçaylan, tanıtım filmlerinde olduğu gibi yeni bölümlerde de izleyicileri şaşırtmayı hedefliyor. Arka Sokaklar, yeni sezonda da her Cuma akşamı Kanal D’de izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin