Arka Sokaklar'da Yeni Sezon Heyecanı

  • Admin
  • 12 Eylül 2024 09:06

DAHA HEYECANLI, DAHA ÇAĞDAŞ!


DAHA HEYECANLI, DAHA ÇAĞDAŞ!

Zafer Ergin: “Her yenilikte bir hayır, bir güzellik ve bir heyecan vardır. Biz, güçlü bir senaryo ile ekip olarak çalışmalara başladık. İzleyicilerimiz için güzel ve heyecan dolu bir sezon hazırlıyoruz.”

Özgür Ozan: “Bu sezon, çok güzel sahneler çektik. Yenilenmiş, aksiyona yönelik ve daha çağdaş sahnelerimiz var. Gerçekten çok heyecanlıyız ve bu yeniliklerin izleyicilerimize nasıl yansıyacağını merakla bekliyoruz.”

YENİLİKLERLE BAŞLIYORUZ


YENİLİKLERLE BAŞLIYORUZ

Şevket Çoruh: “Bu sezon, aksiyon dolu maceralar izleyicilerimizi bekliyor. Televizyon dünyasının klasiği olan ‘Arka Sokaklar’, yeni sezonda da sürprizlerle dolu hikayeleri ile seyirci karşısına çıkacak.”

Oya Okar: “Yepyeni bir sezona birçok yenilikle giriyoruz. Bu sezon için ayrıca büyük bir heyecan içindeyim. Bakalım seyircimiz, yeni ‘Arka Sokaklar’ı nasıl karşılayacak, gerçekten merak ediyorum.”

AKSİYONUN ÇITASI YÜKSELDİ!

Özlem Çınar: “Bu sezon, çıtası çok yüksek aksiyon sahneleri çektik. Bu durum beni son derece heyecanlandırıyor ve izleyicilerimizin de bu heyecana ortak olacağına inanıyorum.”

Ozan Çobanoğlu: “James Bond filmlerini sevenler, bu sezonu çok sevecek! Aksiyon ve sürükleyici hikayelerle dolu bir deneyim sunacağız.”

Burak Satıbol: “Bomba gibi bir sezon geliyor. Seyirciler, tamamen farklı bir ‘Arka Sokaklar’ deneyimi yaşayacak. Dizinin adı gibi, arka sokaklarda geçen olaylarla dolu bir hikaye sunacağız.”

Ebru Cündübeyoğlu: “Kendimi çok mutlu ve keyifli hissediyorum. Hem oyuncularıyla, hem kanalıyla hem de hayranlarıyla kurulmuş kocaman bir aileye dahil oldum. Bu sezonun çok özel olacağına inanıyorum.”

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin