Arka Sokaklar'ın 19. Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı

  • Admin
  • 01 Eylül 2024 17:36

ÖZEL TANITIMA ÖZEL ÇALIŞMA

Arka Sokaklar’ın merakla beklenen ikinci tanıtım filmi, İstanbul'un gözde semtlerinden Kartal'da gerçekleştirildi. Bu dinamik ve etkileyici fragmanda, hareketli sahnelerle birlikte özel kameralar ve yenilikçi efektler kullanılarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuldu. Yüksek hızda çekimler ve olağanüstü görüntü kalitesi ile öne çıkan tanıtım filmi, yayınlandığı andan itibaren sosyal medya platformlarında büyük bir ilgiyle karşılandı. Kullanıcılar, “Tarihin en iyi sezonu geliyor.” şeklinde yorumlar yaparak heyecanlarını dile getirirken, “19. sezon bomba gibi olacak.” gibi değerlendirmelerle de dizinin beklentilerini artırdılar.

EKİP TAMAM! BAŞLIYORUZ

Arka Sokaklar’ın yayınlanan tanıtım filminde, yenilenen ve dikkat çeken oyuncu kadrosu da tanıtıldı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar ve Burak Satıbol gibi başarılı isimler, izleyicilerin beğenisini topladı. “Arka Sokaklar, yeni sezonu ile yakında Kanal D’de” sloganı ile kapanış yapan fragmanın sonunda, dizinin yeni logosu da dikkat çekti.

SEYİRCİYİ ŞAŞIRTACAK


SEYİRCİYİ ŞAŞIRTACAK

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar’ın yönetmenliğini Baran Özçaylan üstleniyor. Başarılı rejisör Orhan Oğuz’dan bayrağı devralan Özçaylan, tanıtım filmlerinde olduğu gibi yeni bölümlerde de seyircileri şaşırtmaya hazırlanıyor. Arka Sokaklar, yeni sezonda da her cuma akşamı Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin