Aydemir Akbaş Hastaneye Kaldırıldı

  • Admin
  • 16 Ağustos 2024 09:24

Ünlü sanatçı Aydemir Akbaş (88), kanser tedavisi görürken hastaneye kaldırıldı. Dün, yakınları tarafından evinde baygın halde bulunan Akbaş, acil olarak yoğun bakım ünitesine alındı. Sanatçının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Aydemir Akbaş ani gelişen sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılmıştır. Gerekli müdahale yapıldıktan sonra yoğun bakıma alınmıştır” ifadesi yer aldı.

Sanatçının yakın dostu İbrahim Tatlıses de, sosyal medya üzerinden takipçilerinden dua istedi. Tatlıses, “45 yıllık değerli dostum, kıymetli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden dua bekliyorum.” şeklinde bir paylaşımda bulundu.


Aydemir Akbaş Hastaneye Kaldırıldı

Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanserleriyle mücadele eden Aydemir Akbaş, son zamanlarda aynı hastalıkla yeniden savaşıyor. Sanatçı, zaman zaman durumu hakkında takipçilerini bilgilendiriyordu.

İlk Benden Duyun

Aydemir Akbaş, 1.5 yıl önce yeniden kansere yakalandığını şu sözlerle duyurmuştu: “Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler.”

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin