Aydemir Akbaş'ı Kaybettik

  • Admin
  • 17 Ağustos 2024 11:48

Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biri olan Aydemir Akbaş, bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Geçtiğimiz günlerde evinde baygın olarak bulunması üzerine hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Bu durum, sevenleri arasında büyük bir endişeye yol açmıştı. Akbaş'ın yoğun bakıma alındığı haberini, yakın dostu İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu.


Aydemir Akbaş'ı Kaybettik

Birçok dizi ve filmde unutulmaz karakterlere hayat veren Akbaş'tan kötü bir haber geldi. Tatlıses’in, Aydemir Akbaş ile yaptığı son paylaşımda onun vefatını duyurması, sevenlerini derinden üzdü. Bu acı haber, sanat camiasında büyük bir kayıp olarak değerlendirildi.

“45 yıllık dostum, ağabeyim...”


Aydemir Akbaş'ı Kaybettik

Tatlıses’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda yer verdiği ifadeler, tüm sevenlerini hüzne boğdu. Akbaş’ın vefatının ardından yaptığı duygusal paylaşımda İbrahim Tatlıses, “45 yıllık dostum, ağabeyim Aydosum mekanın cennet olsun” sözleriyle duyduğu acıyı dile getirdi. Bu kayıp, sadece Akbaş’ın değil, onunla birlikte çalışan birçok sanatçının da hayatında derin izler bıraktı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin