Bir Gece Masalı Dizisi Hakkında Bilgiler

  • Admin
  • 03 Eylül 2024 18:52

Bir Gece Masalı Dizisi Hakkında


Bir Gece Masalı Dizisi Hakkında

Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür ve Özlem Türkad gibi tanınmış isimlerin yer aldığı Bir Gece Masalı, 3 Eylül Salı günü ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, sürükleyici hikayesi ve etkileyici kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, bu dizi nerede çekiliyor? İşte merak ettiğiniz ayrıntılar...

BİR GECE MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?


BİR GECE MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimlerinin büyük bir bölümü, Denizli'nin göz alıcı güzellikleriyle ünlü Pamukkale ilçesinde gerçekleştirilmektedir. Bu muhteşem doğal ortam, dizinin atmosferine büyük katkı sağlıyor. İlerleyen bölümler ise İstanbul'da, tarihi ve zarif Asaf Bey konağında devam edecek.

BİR GECE MASALI NE ZAMAN BAŞLIYOR?


BİR GECE MASALI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza'nın Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayan ve İstanbul'daki Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşk hikayesinin masalsı bir anlatımla ekrana taşınacağı Bir Gece Masalı, ilk bölümüyle 3 Eylül Salı akşamı saat 20:00'de ATV'de izleyicileriyle buluşacak. Bu dizi, izleyicilere duygusal anlar yaşatmayı ve aşkın imkansızlıklarını sorgulatmayı vaat ediyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin