Bizi Birleştiren Hayat: Aşk ve Dramın Buluştuğu Yeni Dizi

  • Admin
  • 04 Eylül 2024 15:52

GİZEM YERİNİ AŞKA BIRAKTI


GİZEM YERİNİ AŞKA BIRAKTI

Kanal D’nin yeni günlük dizisi Bizi Birleştiren Hayat, izleyicileri duygusal bir yolculuğa davet ediyor. Dizide, Kayra Zabcı’nın canlandırdığı Hemşire Yasemin ve Emir Gülsever’in hayat verdiği Doktor Burak karakterleri etrafında dönen olaylar, aşk ve dram unsurlarını bir araya getiriyor. Duayen oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu ise Münevver Hanım karakteriyle diziye damgasını vuruyor. Dizinin ikinci fragmanı da yayınlandı ve bu fragman, gizemin yerini aşka bıraktığı anları gözler önüne seriyor.

UMUT HER ZAMAN VAR


UMUT HER ZAMAN VAR

Yeni fragmanda, Yasemin ile Burak’ın çalıştıkları hastanede karşılaşmaları ve aralarındaki yakınlaşma dikkat çekiyor. Kaderin ve acının hüküm sürdüğü bu dünyada, iki karakter arasında filizlenecek olan aşk, izleyicilere umudun her daim var olduğunu hatırlatıyor. Bu tutkulu aşk hikayesi, izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

SAÇLARIN NE GÜZEL


SAÇLARIN NE GÜZEL

Münevver Hanım, evine kabul ettiği torunu Mine ile ilgili şüpheler taşımaktadır. Bu nedenle, küçük kıza evin kurallarını sert bir dille anlatmakta oldukça kararlıdır. Fragmanda, Mine’nin Münevver Hanım’a "Senin saçların ne güzel, tıpkı anneminkiler gibi..." dediği anlar, izleyicilerin yüreğini ısıtacak sıcaklıkta bir sahne sunuyor.

ÇEKİMLER İÇİN ÖZEL PLATO


ÇEKİMLER İÇİN ÖZEL PLATO

Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın kaleme aldığı Bizi Birleştiren Hayat, yapımcılığını Royal Pictures üstleniyor ve yönetmenliğini Ayhan Özdemir gerçekleştiriyor. İstanbul’da özel bir platoda yapılan çekimlerde, Nilgün Kasapbaşoğlu, Kayra Zabcı ve Emir Gülsever’in yanı sıra Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Ferah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu ve Öznur Kula gibi değerli isimler de yer alıyor.

PAZARTESİDEN İTİBAREN KANAL D’DE

Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 11.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bu dizi, izleyicilerini duygusal anlarla dolu bir serüvene çıkaracak ve aşkın gücünü gözler önüne serecek.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin