Bizi Birleştiren Hayat: Duygusal Bir Yolculuk Başlıyor

  • Admin
  • 04 Eylül 2024 16:06

Gizem Yerini Aşka Bıraktı

Kanal D’nin yeni günlük dizisi Bizi Birleştiren Hayat, izleyicileri duygusal bir yolculuğa davet ediyor. Bu dizide Kayra Zabcı, Hemşire Yasemin karakterini, Emir Gülsever ise Doktor Burak’ı canlandırıyor. Duayen oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu, Münevver Hanım rolü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizinin ikinci fragmanı yayınlandı ve bu tanıtım filminde Gizem’in yerini aşka bıraktığı sahneler dikkat çekiyor. Münevver Hanım’ın otoriter yapısı da bu fragmanda belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor.

Umut Her Zaman Var

Münevver Hanım, evine kabul ettiği torunu Mine hakkında bazı endişeler taşıyor. Bu nedenle, küçük kıza evin kurallarını sert bir dille anlatma gereği duyuyor. Fragmanda Mine’nin Münevver Hanım’a, “Senin saçların ne güzel, tıpkı anneminkiler gibi...” dediği anlar ise izleyicilerin yüreklerini ısıtıyor ve duygusal bir bağ kurmalarını sağlıyor.

Çekimler için Özel Plato

Dizinin senaryosu Berrin Tezcan Dağçınar tarafından kaleme alındı ve yapımcılığını Royal Pictures üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özdemir oturuyor. İstanbul’da özel bir platoda gerçekleştirilen çekimlerde, Nilgün Kasapbaşoğlu, Kayra Zabcı ve Emir Gülsever’in yanı sıra birçok yetenekli isim de yer alıyor. Bu isimler arasında Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Ferah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu ve Öznur Kula gibi isimler bulunuyor.

Pazartesiden İtibaren Kanal D’de


Pazartesiden İtibaren Kanal D’de

Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 11.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak. Bu dizi, izleyicileri hem eğlendirecek hem de düşündürecek unsurlar barındırıyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin