Bizi Birleştiren Hayat: Kız Kardeşlerin Sırlarla Dolu Hikayesi

  • Admin
  • 27 Ağustos 2024 16:36

SIRLARLA DOLU BİR HİKAYE


SIRLARLA DOLU BİR HİKAYE

İki kız kardeşin anneanneleriyle olan sırlarla dolu hikayesini konu alan Bizi Birleştiren Hayat dizisinin çekimleri, İstanbul'da özel bir platoda sürüyor. Dizide Yasemin karakterine hayat veren Kayra Zabcı, bu projedeki ilk başrolü için özel açıklamalarda bulundu.

KIRMIZI ÇİZGİSİ AİLESİ

Dizinin güçlü dramayla dolu bir hikaye sunacağının sinyallerini veren Zabcı, “Draması kuvvetli olan, kızgınlıkların ve kırgınlıkların ön planda olduğu bir diziyle izleyicilerin karşısına çıkıyoruz. Herkesin hayatında kırmızı çizgileri vardır, Yasemin’in de kırmızı çizgisi kesinlikle ailesi. Dizide, Yasemin’in ailesi için verdiği mücadeleye tanık olacağız.” şeklinde konuştu.

İZLEYİCİ YASEMİN’İ SEVECEK


İZLEYİCİ YASEMİN’İ SEVECEK

Zabcı, oynadığı karakterle empati kurduğunu belirterek, “Aslında Yasemin ile benim benzer özelliklerim var. Yasemin, gözyaşlarını içine atan, duvarları olan bir karakter; ben de dışarıda hep gülümserim ama içimde birçok şey yaşıyorum. Onun insanlara karşı çok yüksek bir toleransı var, ben pek öyle değilim ama Yasemin gibi olmak isterdim. Seyircimizin Yasemin’i seveceğini düşünüyorum. Çünkü Bizi Birleştiren Hayat, içinde gerçek hayatı barındıran bir dizi.” dedi.

“İÇİMİZE SİNDİ, ÇOK SES GETİRECEĞİZ”

Bizi Birleştiren Hayat dizisinin ilk tanıtım filmi geçtiğimiz günlerde yayımlandı ve büyük bir yankı uyandırdı. Yayın sonrası gelen tepkileri sosyal medya üzerinden anbean takip ettiğini belirten Zabcı, “Tanıtımımız yayınlandığı anda sosyal medyadaydım ve o güzel yorumlara şahit oldum. Hepimizin çok içine sinen bir tanıtım olmuştu. Dizimiz ile ilgili beklentiler oldukça yüksek; biz de bu beklentileri karşılayacak bir performans sergileyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

RUTİNİN İÇİNDE RUTİNSİZLİK

Özel hayatında tam anlamıyla bir arkadaş tutkunu olduğunu söyleyen Zabcı, “Rutinin içinde rutinsizlik yaşıyorum diyebilirim. Bu durumdan son derece mutluyum. Genellikle setteyim ama kendime de vakit ayırabiliyorum. Arkadaşlarımla keyifli zaman geçiriyorum. Setten döner dönmez hemen hazırlanıp arkadaşlarımla buluşuyorum.” dedi.

GENÇ YETENEKLER USTA İSİMLER İLE AYNI KADRODA


GENÇ YETENEKLER USTA İSİMLER İLE AYNI KADRODA

Bizi Birleştiren Hayat dizisinde, 60 yıllık oyunculuk tecrübesine sahip olan Nilgün Kasapbaşoğlu, Münevver Hanım karakterine hayat veriyor. Kayra Zabcı, Münevver Hanım’ın torunu Yasemin rolünü üstlenirken, kadroda Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu ve Öznur Kula gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın yazdığı dizinin yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor.

Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşuyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin