Bizi Birleştiren Hayat: Yeni Dizi Fragmanı ve Hikayesi

  • Admin
  • 23 Ağustos 2024 18:08

SARILACAKLAR, AFFEDECEKLER

Dizinin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu. Tanıtım filminde, elinde bastonuyla karşımıza çıkan Münevver Hanım’ın sözleri dikkat çekiyor: “Yine girecekler bu kapıdan içeri. ‘Anne’ diyecekler bana. Sarılacaklar, affedecekler. Silecekler geçmişin bütün günahlarını. O geceyi… Bizi darmadağın eden, hayatımızı karartan o geceyi.” Bu sözler, dizinin derin ve etkileyici hikayesinin habercisi niteliğinde.

DUAYEN BİR OYUNCU


DUAYEN BİR OYUNCU

“Bizi Birleştiren Hayat” dizisinde, 60 yıllık oyunculuk tecrübesi bulunan usta sanatçı Nilgün Kasapbaşoğlu, Münevver Hanım karakterine hayat veriyor. Münevver Hanım’ın torunu Yasemin rolünü ise Kayra Zabcı üstleniyor. Dizi kadrosunda; Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu, Öznur Kula gibi önemli isimler de yer alıyor. Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor.

DİZİNİN HİKAYESİ


DİZİNİN HİKAYESİ

Soylu bir aileden gelen Münevver Hanım, yıllar geçse de hâlâ ihtişamını koruyan konağında, emektar hizmetçisi Suzan ile birlikte yaşamaktadır. Konağın kapısına ablası tarafından bırakılan küçük bir kız çocuğu, yalnızca Münevver’in değil, birçok kişinin hayatını köklü bir şekilde değiştirecektir. Saklanan sırlar ve geçmişe dair öyle bir cinayet vardır ki; bunların gün yüzüne çıkmasıyla herkesin hayatı altüst olacak, düzenler bozulacak ve yuvalar dağılacak. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin