Bizi Birleştiren Hayat: Yeni Dizi ile Güçlü Kadın Hikâyeleri

  • Admin
  • 15 Ağustos 2024 09:36

Yeni Dizi: Bizi Birleştiren Hayat

Royal Pictures tarafından hayata geçirilen bu yeni dizinin başrollerini, Türk televizyonunun usta oyuncularından Nilgün Kasapbaşoğlu ve genç yetenek Kayra Zabcı paylaşıyor. 60 yılı aşkın bir kariyerin ardından, izleyicilerine Münevver karakteri ile yeniden merhaba diyecek olan Kasapbaşoğlu, diziye katılmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi. Usta oyuncu, "Ekranda olmayı uzun zamandır özledim," şeklinde konuştu.

Kasapbaşoğlu, izleyicilerin beklentilerini göz önünde bulundurarak dizinin senaryosunu değerlendirdiğini belirtti: “Diziye ‘Evet’ demeden önce izleyicilerin nabzını tuttum. Sokakta karşılaştığım insanlar, kavgasız ve huzurlu dizileri özlediklerini dile getirdiler. Bizim hikâyemiz tam da böyle bir mahallede geçiyor. Terzisiyle, berberiyle, kafesiyle, emlakçısıyla yaşayan bir mahalle yarattık. Bugüne kadar oynadığım rollerden oldukça farklı bir karakterle seyircimizle buluşacağım. Bu durum beni çok heyecanlandırıyor.”

Güçlü Kadın Hikâyeleri

Kayra Zabcı da dizinin güçlü kadın hikâyeleri barındırdığını vurgulayarak, “Bizi Birleştiren Hayat”ın senaryosu ve karakterleri ile büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyorum. Bu projede yer almak, benim için çok heyecan verici. İzleyiciler, her karakterle farklı bir yolculuğa çıkacak ve kendi hayatlarından kesitler bulacaklar. Güçlü kadınların hikâyeleriyle seyircinin karşısına çıkacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin