Brian May'den Felç Açıklaması: Gitar Çalmaya Başladı

  • Admin
  • 05 Eylül 2024 13:52

Brian May'den Felç Açıklaması


Brian May'den Felç Açıklaması

77 yaşındaki ünlü gitarist Brian May, geçtiğimiz hafta geçirdiği felç nedeniyle sol kolunu eskisi gibi kullanamadığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaşadığı bu durumun kendisinde endişe yarattığını ve başlangıçta tekrar gitar çalıp çalamayacağı konusunda belirsizlikler yaşadığını ifade etti.

Ancak May, son birkaç gün içinde parmaklarını kullanarak gitar çalmaya başladığını ve bu sürecin kendisi için oldukça olumlu geçtiğini paylaştı. Yayınladığı videoda, "Size iyi bir haber vermek için buradayım. Şöyle ki, olan bitenlerden sonra birkaç gündür tekrar gitar çalabiliyorum," dedi.


Brian May'den Felç Açıklaması: Gitar Çalmaya Başladı

Doktorların kendisine küçük bir felç geçirdiğini söylediklerini belirten Brian May, "Söylemeliyim ki bu durum biraz korkutucuydu," diye ekledi. Geçirdiği felç sonucunda sol kolunun kontrolünü kaybettiğini de sözlerine ekledi.

May, doktorlarının kendisine sunduğu harika bakımı övgüyle anarak, "O zaman bir şey söylemek istemedim, çünkü acıma istemiyorum," şeklinde konuştu. Kimsenin kendisine acımasını istemediğini vurguladıktan sonra, "Lütfen bunu yapmayın, çünkü bu elektronik posta kutumu alt üst eder," diyerek espri yaptı.

Ayrıca, doktorlarının kendisine sadece söylediklerini yaptığını belirten ünlü müzisyen, şu an iyi hissettiğini de ifade etti. Bununla birlikte, doktorların kendisine araba kullanmayı ve kalp atışlarıyla kan basıncını etkileyebileceği için uçağa binmeyi yasakladığını ekleyerek, "Ama iyiyim," diyerek sözlerini tamamladı.


Brian May'den Felç Açıklaması: Gitar Çalmaya Başladı

Unutulmamalıdır ki, Brian May, 2020 yılında ciddi bir kalp krizi geçirmiş ve ölümün eşiğinden dönmüştü.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin