Candan Erçetin'in Harbiye'deki Unutulmaz Konseri

  • Admin
  • 30 Ağustos 2024 13:22

Candan Erçetin'in Unutulmaz Konseri


Candan Erçetin'in Unutulmaz Konseri

Candan Erçetin, 26 yıllık Harbiye geleneğini yine bozmadan, muhteşem bir konserle hayranlarının karşısına çıktı. Konserin tüm biletleri hızla tükenirken, sanatçının dinleyicilerle buluşma heyecanı doruğa ulaştı. Erçetin, programına sevilen “Bahar” şarkısıyla başladı ve bu anı, “Dertler her zaman oldu ve olacaktır ama biz neşemizi kaybetmemeliyiz” sözleriyle taçlandırdı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı bu büyülü gecede, Candan Erçetin, dinleyicileriyle birlikte en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser boyunca iki farklı kıyafet tercih eden sanatçı, zarif duruşu ve etkileyici sesiyle izleyicileri adeta büyüledi.

Konserin ikinci bölümünde sahneye sürpriz bir isim olarak rap’çi Mirac çıktı. İkili, birlikte “Oğlan Oğlan” şarkısını seslendirerek dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Bu iş birliği, geceye farklı bir renk kattı.

Sanatçı, daha sonra Akatay Project ile birlikte Balkan müziğinin enerjik ritimlerini sahneye taşıdı. Candan Erçetin, konserin sonlarına doğru 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kutlayarak, marşlar söyledi ve dinleyicilere vatanseverlik duygularını hatırlattı.

Bu özel konser, Candan Erçetin'in sahne performansı ve izleyicileriyle kurduğu sıcak bağ ile hafızalarda uzun süre yer edecek gibi görünüyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin