Deniz Erdoğan ve Elif Erol, 'İnci Taneleri' Dizisinde Dans ve Aşkı Konuştu

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 15:33

DANS EDERKEN ÂŞIK OLDUM

Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşan “İnci Taneleri” dizisinde pavyon patronu 'Kamuran Abi' karakterine hayat veren Deniz Erdoğan, dizideki 'Elo Abla' rolünü üstlenen Elif Erol ile birlikte Sibel Arna’nın sunduğu “Ne Olursan Ol Rahat Ol” adlı programa konuk oldu. 19 yıllık evliliğini vurgulayan Deniz Erdoğan, bu süreçteki duygularını şu sözlerle ifade etti: “Elif, Anadolu Ateşi’nin yetenekli dansçılarından biriydi. İlk kez orada karşılaştık. Onun yeteneği karşısında etkilenmemek mümkün değildi. Şarkıcılık yeteneği, oyunculuğu ve dansı bir arada buluşturması beni derinden etkiledi. Kendisine dans ederken âşık oldum. Ancak son zamanlarda, benim dans etme isteğim olduğunda bana dans etmiyor.”

‘ROLÜNÜZ HAZIR’ DURUMU ASLA YOK

Elif Erol, “İnci Taneleri” dizisinin kadrosuna oyuncu seçmeleri ile dahil olduğunu belirterek, oyunun yanı sıra dizideki 'Dilber' karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün dans eğitmenliğini de yaptığını açıkladı: “İnci Taneleri kadrosuna audition (seçmeler) ile katıldım. Dört sayfalık bir metinle seçmelere girdim, tirat gibi bir süreçti. Çoğu kişinin düşündüğünün aksine, ‘Erdoğan’sanız rolünüz hazır’ gibi bir durum kesinlikle yok. Ben dizide hem oyuncu olarak yer alıyorum hem de Hazar Ergüçlü’nün dans eğitmenliğini üstleniyorum.”

Abim yeteneksiz adamı oynatmaz


Abim yeteneksiz adamı oynatmaz

Deniz Erdoğan, “İnci Taneleri” dizisi için kendisinin de seçmelere katıldığını ve bu süreçte yaşadıklarını şöyle anlattı: “Abim (Yılmaz Erdoğan) bana ‘İnci Taneleri adında bir dizi yazıyorum, orada bir pavyon sahibi karakter var, sen de seçmelere gireceksin’ dedi. Rolü audition ile aldım. Abim bu konularda son derece titizdir; yeteneksiz birini asla oynatmaz. Daha sonra ‘Sen bu rolü oynayacaksın’ diyerek el bombasını kucağıma attı.”

İkinci ‘meşhuriyet’ dönemi

Daha önce müzikle ilgilenen Deniz Erdoğan, müzik kariyerine dair şu bilgileri paylaştı: “Uzun yıllarımı müziğe adadım. İlk albümümü 1997’de çıkardım. Ancak artık daha çok oyuncu olarak tanınıyorum. Bu, benim ikinci ‘meşhuriyet’ dönemim.”

KAMURAN KARAKTERİ


KAMURAN KARAKTERİ

Deniz Erdoğan, Kamuran karakteri hakkında şunları kaydetti: “Değişik ve tatlı sert bir karakter yaratmayı hedefledim. Kamuran’ın hayatı gıda üzerine kurulu. Abim, benim yemeğe olan düşkünlüğümü çok iyi biliyor; dolayısıyla biraz da beni bu karakterde yazıyor aslında. Ayrıca, çevremde çok güzel çiğköfte yaptığım da bilinir.”

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin