Deniz Uğur ve Reha Muhtar Arasındaki Gerginlik Son Buldu

  • Admin
  • 26 Ağustos 2024 09:52

Son günlerde yaşanan olaylar, Deniz Uğur'un eski eşi Reha Muhtar’ın evinde düşerek hastaneye kaldırılmasının ardından daha da çetrefilleşti. Muhtar’ın yoğun bakımda entübe edilmesinin ardından, Uğur, 15 yaşındaki oğlu Poyraz’ın ablası Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bu gelişmeler üzerine, Nilüfer ise Uğur’un bu iddialarının asılsız olduğunu savunarak, Poyraz’ın ablası Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kendi evine götürüldüğünü ve çocuğun annesiyle görüşmek istemediğini ifade etti.

Taraflar arasında yaşanan karşılıklı atışmaların ardından, sonunda barışma yoluna gidildi. Deniz Uğur, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile iki tarafın da birbirlerinden özür dilediklerini duyurdu:

“Son günlerde yaşanan travmatik süreçte, medyaya yansıyan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmıştır. Karşılıklı özürler dilenmiş ve yaşanan yanlış anlaşmalar giderilmiştir. Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci, anne Deniz Uğur ve abla Ayşe Nazlı Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir. Bu konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz.”

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin