Dizinin Yeni Bölümünde Şok Gelişmeler

  • Admin
  • 10 Eylül 2024 01:06

Dizinin Yeni Bölümünde Neler Yaşanıyor?


Dizinin Yeni Bölümünde Neler Yaşanıyor?

Berrin ile yeni bir plan yapan Hülya, atölyesinin açılışını heyecanla bekleyen Melike'ye karşı son kozunu oynadı. Sevda tarafından hatırlanan bir detay, Yaman'ı harekete geçirdi ve Kadir'i karakola götürmek durumunda kaldı. Berrin’in sinsi planları başarıya ulaşarak, Melike'nin açılış günü felakete dönüştü.


Dizinin Yeni Bölümünde Şok Gelişmeler

Kadir'in ağabeyi Kenan'ın Melike yüzünden öldürülmüş olabileceğinden şüphelenen Yaman, hem Melike hem de Kadir ile yüzleşmeye başladı. Cinayet gecesi eve giren iki kişinin olduğunu öğrenen Melike, bu bilgiyi Hazal ile paylaştı. Gerçekleri bilen Hazal ise hiç vakit kaybetmeden annesi ve babasına durumu bildirdi.


Dizinin Yeni Bölümünde Şok Gelişmeler

Melike, Kadir'in haksız yere suçlanmaması için elinden geleni yapmaya çalışırken; Kadir, Yaman ve Melike arasında bir yakınlık olup olmadığını anlamak için çabaladı. Kadir, "Benim bir numaralı cinayet şüphelim..." diyerek sorgulamalarını sürdürdü. Sorgusu biten Kadir, Melike'ye savcının neyin peşinde olduğunu sordu. Gerçekleri saklamadan ona anlatan Melike, "Senin katil olduğuna inanmıyorum" dedi.


Dizinin Yeni Bölümünde Şok Gelişmeler

Berrin, artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış gibi görünerek Yusuf Kaleli'ye ulaşarak Haluk'un korkulu rüyasını gerçeğe dönüştürdü. Kendilerini köşeye sıkışmış hisseden Cengiz ve Hülya, Hazal'ın söyledikleri ile geçmişte Kadir ve Melike arasında yaşananları çözmeye başladılar. Haluk, Hazal'ın Kadir'in imzasını taklit ederek şirketten para çektiğini öğrenince onu sıkıştırmaya başladı. En beklemediği anda karşısında Melike'yi buldu ve ikili arasındaki gerilim, tüm yalanların son bulduğu bir restleşmeye dönüştü.


Dizinin Yeni Bölümünde Şok Gelişmeler
  • Haluk, Melike'yi ortadan kaldırmaya karar vererek onu Duru'nun geleceğini konuşmak için eve davet etti.
  • Beklenmedik bir anda abisini karşısında gören Kerim, şaşkınlığını gizleyemedi.
  • Yusuf'un eski iş arkadaşları Berrin ve Haluk için farklı planları vardı.

Melike'ye yardım eli uzatan Tuna ve Duru, iş yerine gelen haciz nedeniyle zor durumda kalan Melike'ye destek oldular. Duru, Tuna'nın yardımıyla Melike'ye büyük bir sürpriz hazırladı. Seher ile evliliği çıkmaza giren Kadir, boşanmayı kafasına koymuştu fakat bu kez Melike'nin karşısına yıllardır ertelediği teklifle çıktı. Melike'nin bu teklife yanıtı nettir: "Kenan'ı yok saysam da Seher'i yok sayamam. Benim hayatımda bundan sonra kızlarımdan başka kimseye yer yok."

Tüm planlarını yapan ve Melike'yi bekleyen Haluk, karşısında Yusuf Kaleli'yi görünce büyük bir şok yaşadı. Yusuf, kendisine emir veren kişinin Berrin olduğunu açıklayınca Haluk'un şaşkınlığı iki katına çıktı. Harun'dan kurtulmak için eline geçen fırsatı kullanıp kullanmamak arasında kalan Berrin, sonunda kararını verdi. Haluk, eşinin hamlesini beklemediği anda üzerinde bulunduğu tabureyi iterek hayatına son verdi.


Dizinin Yeni Bölümünde Şok Gelişmeler

Dizinin Final Sahnesinde Yaşananlar


Dizinin Final Sahnesinde Yaşananlar

Kötü haber, sabahın ilk saatlerinde Aksoylar'ın malikanesine ulaştı. Babasının ölüm haberini alan Duru, annesiyle birlikte savcılığa gitti. Suçu üstünden atmak isteyen Berrin, ifadesiyle okları Melike'ye çevirdi. Olan bitenden habersiz savcılığa gelen Melike, cinayetle suçlandığını öğrenince büyük bir şok yaşadı...


Dizinin Yeni Bölümünde Şok Gelişmeler

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin