Esra Erol'un Yeni Sezon Başlangıcı ve Hayatı

  • Admin
  • 02 Eylül 2024 10:54

Esra Erol'un Yeni Sezon Başlangıcı İçin Geri Sayım


Esra Erol'un Yeni Sezon Başlangıcı İçin Geri Sayım

Gündüz kuşağının en sevilen programlarından biri olan Esra Erol için yeni sezon başlangıç tarihi için heyecanlı bir geri sayım başladı. ATV ekranlarında yayınlanan bu program, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Eylül ayının gelmesiyle birlikte, gözler bir kez daha ATV ekranlarına çevrildi. Peki, Esra Erol yeni sezonu ne zaman başlıyor? Bugün program var mı?

2 EYLÜL PAZARTESİ ESRA EROL YENİ SEZONU BAŞLIYOR MU?


2 EYLÜL PAZARTESİ ESRA EROL YENİ SEZONU BAŞLIYOR MU?

Gündüz kuşağının popüler programlarından biri olan Esra Erol, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. ATV ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan programlarından biri olan Esra Erol’da, yeni sezon tarihi belli oldu. Esra Erol, 2 Eylül 2024 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Bu tarih, birçok izleyici için heyecan verici bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

ESRA EROL KİMDİR?


ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’un Eyüp ilçesinde doğmuştur; ancak aslen Sinoplu olduğu bilinmektedir. Babası polis olan Esra Erol'un dört kardeşi bulunmaktadır. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter’dir. İlk, orta ve lise eğitimini Kütahya’da tamamlayan Esra Erol, kız lisesi çini ve seramik mezunu olduktan sonra açık öğretim fakültesini bitirmiştir. Eğitim hayatına önem veren Erol, Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon ve spikerlik kursu almış, ardından Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitimine devam etmiştir.

Esra Erol, televizyon kariyerine Flash TV'de "Desti Izdivaç" adlı evlilik programıyla başlamış ve ulusal kanallarda kendi ismini taşıyan evlilik programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir. Bu alandaki başarısı ile Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü kazanmıştır. Özel hayatında ise Ali Özbir ile evli olan Esra Erol, iki çocuk annesidir. Ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürmektedir.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin