Esra Erol'un Yeni Sezon Heyecanı ve Hayatı

  • Admin
  • 19 Ağustos 2024 11:24

Esra Erol'un Yeni Sezon Heyecanı

Esra Erol'un yeni sezonu için geri sayım başladı! Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı olan Esra Erol, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Programın sadık takipçileri, Esra Erol'un yeni sezon yayın tarihi hakkında araştırmalar yaparken, kendisinden gelen "Yakında" mesajı merakları bir kat daha artırdı. Peki, Esra Erol yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

ESRA EROL'DA NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2024?

Esra Erol'un yeni sezon tarihi henüz kesinleşmemiş olsa da, Ağustos ayı sonunda ekranlarda olması bekleniyor. Bu süreçte izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği program, yine ilgi çekici konular ve misafirlerle dolu dolu olacak.

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'un Eyüp ilçesinde dünyaya gelmiştir, ancak aslen Sinop kökenlidir. Babası polis olan Esra Erol'un, Pervin, Filiz, Eda ve Bihter adında 4 kardeşi bulunmaktadır. İlk, orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamlayan Erol, çini ve seramik mezunu bir kız lisesinden mezun olduktan sonra, açık öğretim fakültesini bitirmiştir.

Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon ve spikerlik eğitimi almış, ardından Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitimine devam etmiştir. Evlilik programı sunuculuğuna, Flash TV'de "Desti Izdivaç" adlı programla adım atan Erol, kısa sürede ulusal kanallarda kendi ismini taşıyan evlilik programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Esra Erol, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış, bunlar arasında Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülü de bulunmaktadır. Evlilik hayatına Ali Özbir ile adım atan Esra Erol, iki çocuk annesi olarak hem iş hem de aile hayatında başarılı bir denge kurmayı başarmıştır.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin