Esra Erol'un Yeni Sezon Tarihi ve Hayatı

  • Admin
  • 29 Ağustos 2024 11:09

Esra Erol'un Yeni Sezonu Hakkında Bilgiler

Esra Erol, yeni sezon öncesinde izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Programı takip eden izleyiciler, özellikle Ağustos ayının sonlarına doğru başlayan Esra Erol'un yeni sezon tarihini öğrenmek için araştırmalara hız vermiş durumda. Peki, Esra Erol ne zaman ekranlara dönecek? İşte, Esra Erol'un yeni sezon tarihi hakkında tüm detaylar...

ESRA EROL'DA NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2024?

ATV ekranlarının hafta içi her gün izleyicilerle buluşan gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol'da yeni sezon tarihi nihayet belli oldu. Esra Erol, 2 Eylül 2024 tarihinde izleyicileriyle yeniden buluşacak. Bu tarih, programın takipçileri için büyük bir heyecan kaynağı oluşturuyor.

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'un Eyüp ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ancak aslen Sinoplu olan Erol, Türkiye'nin farklı kültürel dinamiklerine de hakimdir. Babasının polis olması nedeniyle disiplinli bir ortamda büyüyen Esra Erol'un dört kardeşi bulunmaktadır. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir.

İlk, orta ve lise eğitimini Kütahya'da tamamlayan Esra Erol, kız lisesinden çini ve seramik mezunu olmuştur. Daha sonra açık öğretim fakültesini bitirerek eğitimine devam etmiştir. Diksiyon ve spikerlik kursunu Maltepe Üniversitesi'nde almış, ardından Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim almıştır.

Esra Erol, televizyon kariyerine Flash TV'de yayınlanan "Desti Izdivaç" adlı evlilik programıyla başlamıştır. Bu programla birlikte ulusal kanallarda kendi adını taşıyan evlilik programlarını sunma fırsatı bulmuştur. Gerek sunuculuğu gerekse kişiliği ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Erol, Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü de kazanmıştır.

Özel hayatında ise Ali Özbir ile evli olan Esra Erol, bu evlilikten iki çocuk annesidir. Aile değerlerine büyük önem veren Erol, hem kariyeri hem de özel hayatıyla dikkat çekmektedir.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin