Eylül Ayında D-Smart Kanallarında Zengin İçerikler

  • Admin
  • 08 Eylül 2024 17:22

Eylül Ayı D-Smart Kanalları İçerik Zenginliği

Eylül ayında, D-Smart kanallarında sinemaseverleri bekleyen birbirinden farklı kategorilerde birçok içerik, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Sinema TV kanalında, Oscar adayı Kirsten Dunst’ın başrolünde yer aldığı politik gerilim filmi Civil War ve dünya genelinde katıldığı festivallerden 40’tan fazla ödül kazanmış olan Safe Place filmi, televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanacak. Bunun yanı sıra, ay boyunca birçok film D-Smart izleyicisiyle buluşacak.

Sinema Aksiyon kanalında ise, izleyicilerin nefeslerini tutarak izleyeceği aksiyon dolu filmler yer alacak. Tom Cruise’un başrolünde olduğu efsanevi Mission: Impossible serisi, Bruce Willis’in unutulmaz karakteriyle yer aldığı Die Hard serisi, Denzel Washington’ın başrolde olduğu The Equalizer serisi ve korku klasiği Insidious serisi, ay boyunca Sinema Aksiyon kanalında gösterilecek.

Sinema Komedi kanalında ise, izleyicileri güldürecek eğlenceli yapımlar bir araya geliyor. Usta aktör Ben Kingsley’in hayatını değiştiren bir UFO’nun arka bahçesine inmesini konu alan Jules, fenomen haline gelmiş komedi serisi Hayalet Avcılarının kadın kahramanlarla yeniden yorumlandığı Ghostbusters ve alışılmışın dışında bir Sherlock Holmes hikayesini sunan Holmes & Watson gibi komedi filmleri izleyicilerle buluşacak.

Sinema Aile kanalında, iki film birden televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanacak. Herkesin sevgilisi olan akıllı köpek Lassie’nin yeni macerası Lassie: A New Adventure ve dünyalarını tehdit eden süper güce karşı mücadele eden Tombul Mombul takımının eğlenceli hikayesini anlatan animasyon filmi Combat Wombat: Back 2 Back D-Smart izleyicileriyle buluşacak.

Venedik Film Festivali'ne Özel Seçki

Sinema 1001, Eylül ayında Venedik Film Festivali özel seçkisine ev sahipliği yapacak. Ay boyunca, festivalde gösterilmiş olan The Fisher King, The Return, Before the Rain ve The Distinguished Citizen gibi kült yapımlar izleyicilerin beğenisine sunulacak.

MovieSmart Türk kanalında; Leyla ile Mecnun’un Mecnun’u olarak tanınan Ali Atay’ın yönetmenliğini üstlendiği Cinayet Süsü, Türk sinemasının son dönem komedi örneklerinden biri olarak öne çıkan Çakallarla Dans, Çağan Irmak’ın büyük yıldız Demet Akbağ ile başrolünü paylaştığı Nadide Hayat, Murat Boz ve İrem Sak’ı buluşturan Dönerse Senindir ve Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in etkileyici kadrosuyla dikkat çeken Aşk Sana Benzer gibi beğenilen Türk filmleri izleyicilerle buluşacak.

DiziSmart Premium kanalında ise Eylül ayında yeni bir dizi izleyicilerin beğenisine sunulacak. Felekten Bir Gece isimli komedi serisinde Stu rolüyle tanınan Ed Helmes’in başrolünü üstlendiği Rutherford Falls dizisi, 9 Eylül tarihinden itibaren her gün arka arkaya iki bölümle ekranlara gelecek.

FX kanalında ise, Lost, Bones ve Alaska Daily gibi sevilen diziler yayınlanmaya devam edecek.

D-Smart çocuk kanallarında; ÇocukSmart’ta Karayel Çiftliği ve Bitmeyen Pazartesi, Moonbug’da Cocomelon ve Supa Strikas, Cartoon Network’te Kral Şakir ve Minik Kahramanlar Üniversitesi, Cartoonito kanalında Grizzy ve Lemmingler ile Batwheels, Disney Jr. ekranlarında ise Süper Kediler ve Alice’in Harikalar Pastanesi gibi çok sevilen çizgi içerikler izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Eylül ayı, belgesel tutkunları için de dolu dolu bir program sunuyor. National Geographic’te Okyanus Kaşifleri ve Korsanlar: Efsanelerin Ötesinde, National Geographic WILD ekranlarında Ölümcül Safari ve Ulusal Parklar: Amerika, Discovery kanalında Unutulmuş Hazineler gibi yeni belgesel serileri dikkat çekecek. ID kanalında Thomas Randolph'un Altı Karısı, Tarih TV ekranlarında ise iki yeni seri Tarih ve Tarif ile Uyarlık Anadolu’dan Doğdu gibi keyifle izlenecek belgesel ve programlar yayınlanacak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin