Fatih Altaylı'nın Kılıçdaroğlu'na Yönelik Aşağılayıcı Sözleri ve Tepkiler

  • Admin
  • 12 Eylül 2024 14:27

Fatih Altaylı'nın Aşağılayıcı Sözleri ve Tepkiler


Fatih Altaylı'nın Aşağılayıcı Sözleri ve Tepkiler

Haber Merkezi - Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programında önemli bir konuşma yaptı. Bu etkinlikte Kılıçdaroğlu'nun karşısında, farklı görüşlere sahip gazeteciler yer aldı. Ancak programın ardından, YouTube'da yayın yapan Fatih Altaylı'nın Kılıçdaroğlu'na soru soran gazetecilere yönelik kullandığı çirkin ifadeler, tartışmalara yol açtı.

Fatih Altaylı, bu gazetecileri "ayak takımı" olarak nitelendirerek aşağılayıcı bir tutum sergiledi. Bu sözler, programda bulunan gazetecilerin sert tepkisiyle karşılandı. Ekranların sevilen ismi Zafer Şahin, sosyal medya platformu X üzerinden Altaylı'ya adeta yüklenerek onu eleştirdi.


Fatih Altaylı'nın Kılıçdaroğlu'na Yönelik Aşağılayıcı Sözleri ve Tepkiler
"SENİN GİBİ YAVŞAK, FAŞİST.."

Zafer Şahin, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:


Fatih Altaylı'nın Kılıçdaroğlu'na Yönelik Aşağılayıcı Sözleri ve Tepkiler
  • Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun buluştuğu gazeteciler için “Ayak Takımı” ifadesini kullanmış. Ben de ayak takımındanım Altaylı. Senin gibi yavşak, her devrin adamı bir faşist olmaktan iyidir. Ayak takımından olmaktan gurur duyuyorum.
  • Ayak takımının evlatları bu vatanın dağlarında şehit düşerken sen, terör örgütü elebaşının karşısında süklüm püklüm oturan bir adamdın.
  • Ayak takımının evlatları üniversitelere alınmazken, sen bir postal yalayıcı olarak gencecik kızlara medyadan küfreder, paşalara selam çakardın.
  • Koltuğunu korumak için, bugün çok eleştirdiğin iktidara yaranmak adına attığın taklalar, havadaki taklacı güvercinleri bile kıskandırır.
  • Sırf güçlü diye FETÖ terör örgütüne övgüler düzen kolpacının tekisin.
  • Ayak takımının çocukları kazandı, sen kaybettin Fatih. Şu an sahibinin sesi olarak, onun siyasi geleceğinde önünü açmak için kullandığın eski bir medya figüründen başka bir şey değilsin.
  • Millet, sana acaba bugün kime saldırmış, kendisine küfrettirmek için ne zırvalamış diye bakıyor. Şimdi git beni dava et. Bunları mahkemede de söylemek istiyorum.
SİNAN BURHAN'DAN FATİH ALTAYLI'YA: HAYSİYETSİZ YAVŞAK

Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan da, Fatih Altaylı'ya sert bir yanıt vererek onu eleştirdi. Burhan, X hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:


Fatih Altaylı'nın Kılıçdaroğlu'na Yönelik Aşağılayıcı Sözleri ve Tepkiler
  • Fatih Altaylı, haysiyetsiz bir yavşak. Kemal Kılıçdaroğlu’nun federasyonumuzu ziyaretine katılan gazetecilere “ayak takımı” demiş. Orada tüm görüşten gazeteciler vardı. Onursuz bir adam.
  • Ayak takımı ifadenizi size iade ediyorum.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin