Fatih Portakal'ın Sözcü TV'ye Dönüşü ve Yeni Sezon Heyecanı

  • Admin
  • 27 Ağustos 2024 15:37

Fatih Portakal'ın Ekranlara Dönüşü


Fatih Portakal'ın Ekranlara Dönüşü

Yaz aylarında birçok tanınmış isim ekranlara veda etmişti. Bu isimlerden biri de Sözcü TV Ana Haber Bülteni’ni sunan Fatih Portakal'dı. Medyada, Portakal’ın kanalla yollarının ayrıldığına dair dedikodular dolaşırken, kendisi bu iddialara yanıt verdi.

Geri Dönüş Sözleşmesi

Fatih Portakal, yaptığı açıklamada "kovulmadım, geri geleceğim" ifadelerini kullanarak izleyicilerine güvence verdi. Sözcü TV, Fatih Portakal ile yeni sezonuna dair Ana Haber Bülteni’nin tanıtım filmini yayınladı.

Sıra Dışı Tanıtım Filmi

Yayınlanan tanıtım filminde Fatih Portakal, yeni sezon öncesi izleyicilerine sıra dışı bir deneyim sunmak için kamera karşısına geçti.

Formula 3 ile Piste İndi

9 Eylül'de başlayacak olan yeni yayın dönemi öncesinde, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda heyecanını takipçileriyle paylaşan Portakal, bu defa bir Formula 3 aracıyla piste indi. Bu performansı, Formula 1 pilotlarına taş çıkaracak kadar etkileyiciydi.

Heyecan Dolu Bir İfade

"İşimiz başlıyor. Yeni sezon, yeni heyecanlar. Ama önce sesi gelsin. Hayırlı olsun" sözleriyle izleyicilerine seslenen Portakal, pistte sergilediği performansla hayranlık uyandırdı.

Kemerlerinizi Bağlayın!

Sözcü TV'nin internet sitesinde bu anlar, "Kemerlerinizi bağlayın, Fatih Portakal geliyor..." başlığıyla duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Ve beklenen an geldi... Fatih Portakal ile Sözcü Ana Haber 9 Eylül Pazartesi akşam saat 19.00'da Sözcü TV’de" ifadeleriyle izleyicilere geri sayım başlatıldı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin