Fatih Ürek ile Gelin Görümce 4 Eylül Çarşamba Günün Birincisi ve Puanları

  • Admin
  • 04 Eylül 2024 18:08

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 4 Eylül Çarşamba Günün Birincisi ve Puanları

4 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilen Fatih Ürek ile Gelin Görümce programında günün birincisi ve puanları %100 netleşti. Bugün, 5.000 TL’yi kim kazandı? 04/09/2024 tarihinde, yarışmada günün birincisi kim oldu? 4 Eylül Çarşamba puanlama sonuçlarıyla beraber, hangi yarışmacı en yüksek puanı aldı? Bu soruların cevapları, haberimizin detaylarında sizleri bekliyor.

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 4 Eylül Çarşamba Puanları sonucunda, gözler bu hafta yarışmaya katılan ve ilk günden itibaren dikkat çeken Ayşe’nin puanları üzerinde yoğunlaştı. Geçtiğimiz hafta elenen İrem’in yerine katılan Ayşe, yüksek puanlarıyla ve dikkat çekici açıklamalarıyla bu haftanın en çok konuşulan ismi oldu.

Bugün 4 Eylül Fatih Ürek ile Gelin Görümce'de kim birinci oldu? Puanlamaya göre, 5.000 TL’yi kim kazandı? Geçtiğimiz hafta büyük ödülü alan Fatma, bu hafta da aynı başarıyı göstermek için çaba sarf ediyor. Haftanın başında yeterli puanları alamayan Fatma, mücadeleyi bırakmadan büyük ödülü kazanma hedefinde.

4 Eylül Çarşamba Fatih Ürek ile Gelin Görümce Puanları sonucunda, gözler bu hafta iddialı olan Kübra ve Fatma'nın elde edeceği puanlamalara değil, yeni gelen yarışmacı Ayşe'nin alacağı puanlara çevrildi. Fatih Ürek ile Gelin Görümce son bölümde, Çiğdem 16 puanla günün birincisi olarak 5.000 TL’yi kazanan gelin oldu. Çiğdem, kötü gidişatını bu puanlarla toparlamaya çalışsa da bunun yeterli olmayacağını kendisi de biliyor.

100.000 TL’lik büyük ödülü kazanmak için kıyasıya bir mücadele sürdüren gelinler, görümceler arasında da rakiplerine düşük puanlar vermek için çaba gösteriyorlar. Bugün, Fatih Ürek ile Gelin Görümce 4 Eylül Çarşamba puanlaması sonucunda hangi görümce en stratejik puanlamaları yapacak, merakla bekliyoruz.

4 Eylül Çarşamba Puan Durumu


4 Eylül Çarşamba Puan Durumu

Haftanın birinci bölümü 2 Eylül 2024 tarihinde ekrana geldi. Bu haftanın final bölümü ise 6 Eylül Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Fatih Ürek’in vereceği 4 Eylül Çarşamba puanları sonucunda, yarışmadaki puan durumu %100 belli olacak.

Kübra, bu hafta başarılı olmak için çok çabaladı ancak istediği gibi bir hafta geçiremedi. Bugün, günün birincisi olup 5.000 TL’yi kazanmayı hedefliyor. Yarışmaya yeni katılan Ayşe, haftanın ikinci gününde ortalama puanlar elde etti ve 100.000 TL’ye ulaşma amacını gerçekleştirmek için 4 Eylül Çarşamba Fatih Ürek ile Gelin Görümce Puan tablosu sonucunda birinci olmak için harekete geçti.

4 Eylül Fatih Ürek ile Gelin Görümce Puanları


4 Eylül Fatih Ürek ile Gelin Görümce Puanları

4 Eylül Çarşamba günü en yüksek puanı kim aldı? Fatih Ürek, bugün hangi yarışmacıya beş puan verdi? Fatma, hangi görümceden beş puan aldı? Çiğdem, bugün kaç puan aldı? Ayşe’nin puanı ne oldu? Tüm bu soruların yanıtları, aşağıda yer alan puan tablosunda detaylı olarak açıklanmıştır.

  • Fatih Ürek'in verdiği puanlar:
  • Fatma: 3
    Kübra: 2
    Ayşe: 5
    Çiğdem: 3
  • Görümce Fatma'nın verdiği puanlar:
  • Fatma: 5
    Kübra: 2
    Çiğdem: 2
  • Görümce Meltem'in verdiği puanlar:
  • Fatma: 5
    Ayşe: 3
    Çiğdem: 2
  • Görümce Dilan'ın verdiği puanlar:
  • Fatma: X
    Kübra: X
    Ayşe: X
  • Görümce Tülin'in verdiği puanlar:
  • Kübra: X
    Ayşe: X
    Çiğdem: X

Fatih Ürek ile Gelin Görümce Toplam Puanlar


Fatih Ürek ile Gelin Görümce Toplam Puanlar
Fatma 3 5 5 X X 13
Kübra 2 X 2 X X 4
Ayşe 5 3 X X X 8
Çiğdem 3 2 2 X X 7

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 4 Eylül Çarşamba Toplam Puan Durumu

Fatma: 28 + 13 = 41
Kübra: 19 + 4 = 23
Ayşe: 30 + 8 = 38
Çiğdem: 22 + 7 = 29

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 4 Eylül Çarşamba Puanlama Sonuçları


Fatih Ürek ile Gelin Görümce 4 Eylül Çarşamba Puanlama Sonuçları

4 Eylül Çarşamba Fatih Ürek ile Gelin Görümce Günün Birincisi

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 4 Eylül 5.000 TL’yi Kim Aldı

4 Eylül Fatih Ürek ile Gelin Görümce Günün Sonuncusu

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 5 Eylül Perşembe Fragmanı İzle


Fatih Ürek ile Gelin Görümce 5 Eylül Perşembe Fragmanı İzle

4 Eylül Çarşamba Fatih Ürek ile Gelin Görümce Puanları sonucunda, bugün 5.000 TL’nin sahibi %100 olarak belirlenecek. O andan itibaren gözler, haftanın dördüncü bölümüne çevrilecek. İşte bu haftanın dördüncü bölümü ile ilgili, 5 Eylül Fatih Ürek ile Gelin Görümce fragmanı hemen aşağıda verilmiştir.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin