Fatih Ürek ile Gelin Görümce: 9 Eylül 2024 Puanlama Sonuçları

  • Admin
  • 09 Eylül 2024 16:08

Fatih Ürek ile Gelin Görümce: 9 Eylül Pazartesi Günün Birincisi


Fatih Ürek ile Gelin Görümce: 9 Eylül Pazartesi Günün Birincisi

Fatih Ürek ile Gelin Görümce programında 9 Eylül Pazartesi günü yapılan puanlamalar sonucunda, günün birincisi %100 puan aldı! Peki, 9 Eylül 2024 tarihinde yarışmada 5.000 TL’yi kim kazandı? Yeni yarışmacı Buse’nin görümcelere verdiği puanlar nelerdi? Bugün, yarışmada kim birinci oldu? Fatih Ürek hangi yarışmacıya beş puan verdi? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası haberimizin devamında sizleri bekliyor.

Bugün gerçekleştirilen Fatih Ürek ile Gelin Görümce puanlamasında, yeni yarışmacı Buse’nin performansı oldukça merak ediliyordu. Geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden Kübra’nın yerine katılan Buse’nin alacağı puanlar, tüm dengeleri değiştirme potansiyeline sahip. Buse, bugün nasıl bir performans sergileyecek? 9 Eylül Pazartesi günü hangi gelin 5.000 TL’yi kazanacak? İşte tüm bu soruların yanıtları aşağıda yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta finalinde en yüksek puanı alan yarışmacılar Fatma ve Çiğdem olmuştu. Kura çekimi yapılmadan, her ikisi de 100.000 TL’yi yarı yarıya paylaştılar. Bugün ise gözler, sadece yeni gelen Buse’nin alacağı puanlar üzerinde değil, aynı zamanda geçtiğimiz hafta büyük ödülü paylaşan Fatma ve Çiğdem’in alacağı puanlarda olacaktır.


Fatih Ürek ile Gelin Görümce: 9 Eylül 2024 Puanlama Sonuçları

Fatih Ürek ile Gelin Görümce programının son bölümünde Kübra, istediği puanları elde edemedi ve haftanın sonuncusu oldu. Daha önce büyük ödülü kazanmış olmasına rağmen, yarışmaya veda eden gelin oldu. Yarışmacılar, her bölümde yeni bir başlangıç hedefiyle puan kaybetmeden en yüksek puanı almak için mücadele ediyorlar. Bugün 9 Eylül Pazartesi puanlaması sonucunda hangi gelin en yüksek puanı alacak? Bu sorunun cevabı gün içinde netleşecek.

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 9 Eylül Pazartesi Puan Durumu


Fatih Ürek ile Gelin Görümce 9 Eylül Pazartesi Puan Durumu

Haftanın ilk bölümü olan 9 Eylül 2024 tarihinde ekrana gelecek olan yemek yarışmasında, haftanın finali 13 Eylül Cuma günü yapılacak. Fatih Ürek’in 9 Eylül Pazartesi günü vereceği puanlar, günün sonunda netleşecek. Çiğdem, geçtiğimiz hafta büyük ödülü Fatma ile paylaşmak zorunda kaldı ve bu hafta ödülü kimseye kaptırmak istemiyor. Bugün, 5.000 TL’yi kazanmak için mücadele edecek.

Fatma, 9 Eylül Pazartesi günü en yüksek puanı alarak, geçtiğimiz haftayı telafi etmek için kolları sıvadı. Bugün hangi görümceden beş puan alacak? Fatih Ürek, hangi yarışmacıya beş puan verecek? İşte bu soruların yanıtları, alt kısımda yer alan puan tablosunda kesin olarak açıklanmıştır.

9 Eylül Puan Tablosu


9 Eylül Puan Tablosu

Fatih Ürek’in Verdiği Puanlar:

Fatma: X
Buse: X
Ayşe: X
Çiğdem: X

Görümce Fatma’nın Verdiği Puanlar:

Fatma: X
Buse: X
Çiğdem: X

Görümce Dilan’ın Verdiği Puanlar:

Fatma: X
Buse: X
Ayşe: X

Görümce Tülin’in Verdiği Puanlar:

Buse: X
Ayşe: X
Çiğdem: X

Fatih Ürek ile Gelin Görümce Toplam Puanlar:

Fatma X X X X X X
Buse X X X X X X
Ayşe X X X X X X
Çiğdem X X X X X X

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 9 Eylül Pazartesi Puanlama Sonuçları

  • Günün Birincisi:
  • 5.000 TL’yi Kim Aldı:
  • Günün Sonuncusu:

Fatih Ürek ile Gelin Görümce 10 Eylül Salı Fragmanı İzle


Fatih Ürek ile Gelin Görümce 10 Eylül Salı Fragmanı İzle

9 Eylül Pazartesi Fatih Ürek ile Gelin Görümce puanları sonucunda, en yüksek puanı alan gelin 5.000 TL’nin sahibi olacak. O anlardan sonra gözler, haftanın ikinci bölümüne çevrilecek. İşte bu haftanın ikinci bölümüne ait 10 Eylül Fatih Ürek ile Gelin Görümce fragmanı hemen alt kısımda yer almaktadır.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin