Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden Elenişi ve Şahan Gökbakar'ın Eleştirileri

  • Admin
  • 28 Ağustos 2024 10:36

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden Elenişi ve Şahan Gökbakar'ın Tepkisi


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden Elenişi ve Şahan Gökbakar'ın Tepkisi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda, deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Young Boys takımına, evinde de 1-0 yenilerek turnuvadan elendi. Bu sonuç, Galatasaray camiasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı uzun bir eleştiri ile dikkatleri üzerine çekti. Gökbakar, Galatasaray yönetimini ve takımın durumunu sert bir dille eleştirdi. Paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle tebrikler Young Boys... Bu maç, Galatasaray'ın aylardır süren iç karışıklığının, takımdaki şımarıklığın, yönetimdeki vurdumduymazlığın, teknik heyetteki ezberciliğin ve basiretsizliğin bir sonucudur. Çıkarcılık ve işbilmezlik bu durumu tetiklemiştir. İyi gideni bozmak ve başarıyı yermek bizim geleneğimiz maalesef. Eğer hala bu takımda sağ bek Barış, sol bek Berkan varsa ve orta sahada Demirbay umuduyla yola devam ediliyorsa, senin önde basan bir oyun alternatifin yoksa, Şampiyonlar Ligi'ni hak etmiyorsun demektir. Bugün hiç susmayan bu taraftara yazık. İlk Dursun Özbek dönemini anımsamamak elde değil. Hani Erden Timursuz olan dönemde neler yaşandığını unuttuk mu? İnsan, göz göre göre gelen bu başarısızlığa sinirleniyor. Şimdi çıkıp "Transfer gündemimizde yok" demekle mi yetineceksiniz?"

Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımının altına Galatasaraylı taraftarlardan gelen destek yorumları ise dikkat çekti. Taraftarlar, Gökbakar'ın eleştirilerine katıldıklarını belirterek, kulübün geleceği hakkında endişelerini dile getirdiler.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin