Gelinim Mutfakta 4 Eylül Çarşamba Puanları ve Günün Birincisi

  • Admin
  • 04 Eylül 2024 14:08

Gelinim Mutfakta 4 Eylül Çarşamba Günün Birincisi ve Puanlar


Gelinim Mutfakta 4 Eylül Çarşamba Günün Birincisi ve Puanlar

4 Eylül Çarşamba günü Gelinim Mutfakta programında günün birincisi ve puanları %100 netlik kazandı! Bu günkü yarışmada çeyrek altını kim kazandı? 04/09/2024 tarihinde, günün birincisi kim oldu? İşte merak ettiğiniz tüm soruların detaylı cevapları bu haberimizde sizleri bekliyor.

Gelinim Mutfakta 4 Eylül Çarşamba Puanları sonucunda, Aysun’un alacağı puanlar kadar, Rabia Döner’in alacağı puanlar da dikkat çekici bir şekilde izleyicilerin ilgisini çekiyor. Rabia, çeyrek altını Aysun’a kaptırmamak için mücadele veriyor. Bugün 4 Eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Puanlama sonrasında çeyrek altını kim kazandı? Bu soruların cevapları aşağıda yer almaktadır.

Geçtiğimiz bölümde Rabia, sadece bir puan farkla çeyrek altını kazanarak Aysun’u geride bıraktı. Aysun ise kendi kaynanasından istediği puanları alamadığı için bu durumu oldukça sinirli karşılıyor. 4 Eylül Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanları sonucu, yeni gelen Eliz’in alacağı puanlar ile Yasemin’in alacağı puanlar da merak konusudur.

Gelinim Mutfakta son bölümde, Rabia Döner 17 puanla günün birincisi olarak çeyrek altının sahibi oldu. Diğer yandan, Yasemin ise 11 puanla günün en düşük puanını alan gelin oldu. Hafta başında yarışmaya katılan Eliz, bu hafta yarışmada kalmak için son bir şans elde ettiğini biliyor. Bu yüzden Eliz, 4 Eylül Çarşamba puanlaması sonucunda en yüksek puanı almak için elinden geleni yapacak.

Gelinim Mutfakta 4 Eylül Çarşamba Puan Durumu


Gelinim Mutfakta 4 Eylül Çarşamba Puan Durumu

Yedinci sezonun (2024-2025) beşinci haftasının üçüncü bölümü, birazdan ekrana gelecek. Haftanın finali ise 6 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek. Aslı Hünel’in vereceği 4 Eylül Çarşamba Gelinim Mutfakta puanları ile 7 sezonun 23. puanları belirlenecek. Gün sonunda puan durumu %100 netlik kazanacak.

Geçtiğimiz bölümde Rabia, çeyrek altını bir puan farkla kazanarak Aysun’un kaybetmesine neden oldu. Aysun, son bölümde kaybettiği çeyrek altını geri almak ve kendi puanlarını yükseltmek için bugün günün birincisi olmayı hedefliyor. Bu hafta başında Eliz’in söylemleri dikkat çekse de, aldığı puanlarla rakiplerini korkutmayı başaramadı. Ancak bugün, 4 Eylül Çarşamba Gelinim Mutfakta Puan tablosu sonucunda, en yüksek puanları almak için mücadele edecek.

4 Eylül Gelinim Mutfakta Puanları


4 Eylül Gelinim Mutfakta Puanları

4 Eylül Çarşamba günü kim birinci oldu? En yüksek puanı kim aldı? Rabia bugün kaç puan aldı? Aslı Hünel beş puanı kime verdi? Aysun bugün kaç puan aldı? İşte tüm bu soruların cevapları, aşağıdaki puan tablosunda yer almaktadır.

Aysun: 5
Rabia: 3
Yasemin: 3
Eliz: 1

Kaynana Puanları


Kaynana Puanları

Kaynana Yasemin’in verdiği puanlar:

Aysun: X
Rabia: => Yasemin’in Gelini X
Yasemin: X
Eliz: X

Diğer kaynanaların puanları da benzer şekilde değerlendirildi. 4 Eylül Çarşamba toplam puan durumu ise gün sonunda netlik kazanacak.

Gelinim Mutfakta 4 Eylül Çarşamba Toplam Puanlar

Aysun 5 X X X X X
Rabia 3 X X X X X
Yasemin 3 X X X X X
Eliz 1 X X X X X

Gelinim Mutfakta 5 Eylül Perşembe Fragmanı İzle


Gelinim Mutfakta 5 Eylül Perşembe Fragmanı İzle

4 Eylül Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanları ile 3 günlük puan durumu, çeyrek altının sahibi dışında netlik kazanacak. Bu dakikadan sonra gözler haftanın dördüncü bölümüne çevrilecek. 5 Eylül Gelinim Mutfakta fragmanı hemen aşağıda yer almaktadır.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin