Gelinim Mutfakta 7. Sezon Başladı: Aslı Hünel ile Yenilikler

  • Admin
  • 14 Ağustos 2024 15:24

Gelinim Mutfakta 7. Sezon Başladı!


Gelinim Mutfakta 7. Sezon Başladı!

Kanal D'nin fenomen programı Gelinim Mutfakta, 7. sezonuyla izleyicileriyle buluşarak ekranlara bomba gibi geri döndü. Programın yeni sunucusu Aslı Hünel oldu. Aslı Hünel, Gelinim Mutfakta programının ilk bölümünü 5 Ağustos Pazartesi günü Kanal D ekranlarında sundu. Peki, Gelinim Mutfakta'nın eski sunucusu Nursel neden ayrıldı? Yeni sunucu Aslı Hünel kimdir? İşte bu soruların yanıtları ve Aslı Hünel hakkında merak edilenler...

Aslı Hünel Kimdir?


Aslı Hünel Kimdir?

Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde adım atan Hünel, 14 yaşında şan dersleri almaya başlamıştır. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, "Bambaşka" adlı albümünde yer alan eserleri kliplendirmiştir.


Gelinim Mutfakta 7. Sezon Başladı: Aslı Hünel ile Yenilikler

Aslı Hünel, TGRT Haber kanalında 12 Eylül 2021 ile 18 Aralık 2021 tarihleri arasında Cem Küçük ile birlikte Günaydın Türkiye programını sunmuştur. Daha sonra Show TV ile anlaşarak 20 Aralık 2021 tarihinden 14 Haziran 2024 tarihine kadar Gelin Evi adlı sabah kuşağı programıyla ekranlarda yer almıştır. Ağustos 2024'ten itibaren ise Kanal D'de, 6 sezondur yayınlanan Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu olmuştur.

Ayrıca, Aslı Hünel, ünlü oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap kökenli, babası ise Selanik göçmenidir. 12 Nisan 2018 tarihinde iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlenmiştir. Hünel, 26 Ekim 2020 tarihinde COVID-19 nedeniyle babası Mehmet Fevzi Hünel'i kaybetmiştir.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin