Gelinim Mutfakta'nın 13. Bölümünde Arabalar Kazanıldı

  • Admin
  • 15 Ağustos 2024 17:24

GELİNİM MUTFAKTA SÜRPRİZİ


GELİNİM MUTFAKTA SÜRPRİZİ

Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta, 13. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Bu bölümde, popüler yarışma Turnike'nin konukları olarak Gelinim Mutfakta'nın tanınmış yarışmacıları yer aldı. Yarışmacılar arasında Yeşim-Beyhan Öksüz, Hatice-Hüsniye Karabulut, Gülcan-Besime Ekici ve Aysun-Nurten Kuşatan bulunarak, gelin ve kaynana olarak iki farklı takımda mücadele verdiler.

GELİNLER VE KAYNANALAR YARIŞTI


GELİNLER VE KAYNANALAR YARIŞTI

Yarışmada, Mali'nin kendine özgü üslubuyla yaptığı espriler havada uçuşurken, yarışmacıların eğlenceli cevapları programa renk kattı. Gelinler takımındaki Gülcan Ekici, final etabında büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Hem gelinler hem de kaynanalar arasındaki rekabet, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

KORNALI KUTLAMA


KORNALI KUTLAMA

Gülcan Ekici, doğru topları tahmin ederek arabanın sahibi oldu. Kazanmanın sevincini kayınvalidesi Besime Ekici ile paylaşan Gülcan, kutlama yaparken arabanın kornasına basarak mutluluğunu gösterdi. Bu an, yarışmanın en coşkulu anlarından biri oldu.

İKİNCİ ARABA ANTALYA'YA GİTTİ

Turnike'nin eğlenceli formatı ve sürprizlerle dolu ödülleri, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İkinci araba ise Antalyalı Zeynep Saki ailesine gitti. Ev hanımı Zeynep Saki, görüntülü telefon bağlantısıyla yarışmaya katılarak doğru soruya yanıt vererek araba kazanma hakkı elde etti. Seçtiği toplarla 2 ayrı araba sembolünü de bulan Zeynep Hanım, büyük ödülü kazanarak eşi, çocukları ve torunlarıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşadı.

MUTLULUĞA GÖZYAŞLARIYLA ORTAK OLDU


MUTLULUĞA GÖZYAŞLARIYLA ORTAK OLDU

Mali, Antalyalı Zeynep Hanım ve ailesinin bu sevincine kayıtsız kalamadı. Gözyaşlarına hakim olamayan ünlü şovmen, "Araba gitti ya. Sevindim." diyerek duygularını ifade etti. Bu sırada seyircilerden "Mali, Mali..." tezahüratları yükseldi, salondaki atmosfer coşkulu bir şekilde devam etti.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin