Gülben Ergen'in Duygusal Doğum Günü Kutlaması

  • Admin
  • 26 Ağustos 2024 09:37

Gülben Ergen'in Doğum Günü Kutlaması


Gülben Ergen'in Doğum Günü Kutlaması

Gülben Ergen, geçtiğimiz akşam düzenlenen konserine eski eşi Mustafa Erdoğan'ın annesi ve babası, Süheyla ve Nazım Erdoğan'ı davet ederek özel bir sürpriz yaptı. Konser alanında buluşan Gülben Ergen, "Çocuklarımın babaannesi ve dedesi doğum günümde konserime geldiği için çok mutluyum. Süheyla Abla ve Nazım Amca’yla olan ilişkimiz asla eskimez" diyerek duygularını samimiyetle ifade etti. Ardından, çiftle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ergen, gece boyunca sevilen şarkılarını seslendirerek mekânı dolduran konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Gülben Ergen'in enerjisi ve performansı, izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Evdeki Sürpriz Kutlama

Konserin ardından, Gülben Ergen sosyal medya hesabından çocuklarının kendisi için hazırladığı sürprizi paylaştı. "Saat 05.40. Bodrum’dan hiç uyumadan döndüm. Sessizce evin içine girdiğim andan beri hissettiklerimi kelimelerle anlatmam mümkün değil. Atlas’ım, Ares’im, Güney’im hiç uyumadan beni beklemişler. Hediyelerimi hazır etmişler. Yatağımda 53 Çocuklar Gülsün Diye anaokulumuzdan 53 tane beyaz gül ve üzerilerinde rengarenk balonlar. Çok mutluyum" şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin