Gülbin Tosun'un Mansur Yavaş'a Yönelik Eleştirileri ve Zorunlu İzni

  • Admin
  • 09 Eylül 2024 15:07

Mansur Yavaş Üzerine Gülbin Tosun'un Açıklamaları Gündem Oldu


Mansur Yavaş Üzerine Gülbin Tosun'un Açıklamaları Gündem Oldu

Son günlerde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik sert eleştirileriyle dikkat çeken NOW TV Ana Haber Bülteni sunucularından Gülbin Tosun, zorunlu izne çıkarıldı. Bu kararın, sunucunun Yavaş'a yönelik eleştirileri sonrasında alınması dikkat çekti.

NOW TV'den Ayrılış Duyurusu

Gülbin Tosun, 15 yıl boyunca çalıştığı NOW TV'den ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Tosun, "15 yıla yakın bir süredir çalıştığım Now (Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyicilerime ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, desteğiniz benim için çok değerliydi." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Gülbin Tosun'un Sert Tepkisi

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Avrupa ülkelerinde sokaklarda hayvan bulunmaması konusundaki açıklamalarına Gülbin Tosun, 25 Ağustos'ta sosyal medya üzerinden sert bir tepki gösterdi. Sunucu, Yavaş'ı etiketleyerek "Başkan, siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken, hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz? Ne diyeyim, bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" ifadelerini kullandı.


Gülbin Tosun'un Mansur Yavaş'a Yönelik Eleştirileri ve Zorunlu İzni
Aynı Gün Zorunlu İzne Çıkarılması

Gülbin Tosun, bu paylaşımın ardından aynı gün içinde zorunlu izne çıkarıldı. Konuyla ilgili olarak, "Vay be, ülkenin geldiği hale bak! Konuşan ya içeri alınıyor ya da işinden ediliyor! Muhteşem! Havai fişekleri sonraya saklayın!" şeklinde bir başka paylaşımda daha bulundu.


Gülbin Tosun'un Mansur Yavaş'a Yönelik Eleştirileri ve Zorunlu İzni
Kanal Yönetiminden Açıklama

NOW TV yönetimi, Gülbin Tosun'un zorunlu izne çıkarılmasıyla ilgili iddiaları yalanladı. Kanal, bu durumun Mansur Yavaş ile ilgili olmadığını, ünlü spikerin X platformunda bir takipçisine verdiği 'nezaketsiz' yorumun, 'zorunlu izin' kararını etkilediğini duyurdu.

Yazar: Furkan Can

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin