Güzel Aşklar Diyarı: Ege Kökenli ve Halil Ergün ile Kapadokya'da Büyülü Bir Hikaye

  • Admin
  • 04 Eylül 2024 18:22

GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Kanal D’de izleyiciyle buluşacak olan Güzel Aşklar Diyarı, etkileyici senaryosu, göz alıcı mekanları, güçlü yönetimi ve yetenekli oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Mahsun Kırmızıgül'ün imzasını taşıyan dizide, ailenin reisi Hâkim Alaca karakterine Halil Ergün hayat verirken, onun genç ve güzel eşini ise başarılı oyuncu Ege Kökenli canlandıracak.

AKILLI VE GÜÇLÜ

Televizyon dünyasının parlayan yıldızlarından biri olarak bilinen Ege Kökenli, canlandırdığı Hanzade karakterini “Kendinden son derece emin, ne istediğini bilen, akıllı ve güçlü bir kadın. Adeta bir hükümet gibi…” şeklinde tanımlıyor. Bu karakterin derinliği ve özgüveni, izleyicileri etkilemek için tasarlandı.

PAMUK GİBİ BİR İNSAN

Kökenli, duayen sanatçı Halil Ergün ile aynı projede yer almanın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak, “Senelerin tecrübesine sahip ustamız Halil abi ile çalışmak benim için büyük bir mutluluk. Kendisi, gerçekten de pamuk gibi bir insan” şeklinde konuştu.

BÜYÜSÜ İZLEYİCİYE GEÇECEK


BÜYÜSÜ İZLEYİCİYE GEÇECEK

Kapadokya’nın eşsiz doğası, dizinin atmosferine büyülü bir derinlik katıyor. Ege Kökenli, bu büyünün izleyiciye geçeceğine inandığını belirterek, “Dizinin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ile çalışmak oldukça keyifli. Görsel estetiği ve sinematografisi harika. Bu yüzden dizinin başarılı olacağına yürekten inanıyorum.” değerlendirmesini yaptı.

HER KARAKTER MERAK UYANDIRACAK

Kökenli, Güzel Aşklar Diyarının son zamanlarda okuduğu en iyi senaryo olduğuna dikkat çekerek, “Bu hikaye nereye gidecek diye meraklandığım bir proje oldu. Hikaye oldukça karmaşık ve her karakter seyircide derin bir merak uyandıracak. Ben seyirci gözüyle baktığımda bunu hissedebiliyorum.” dedi.

ÇEKİMLER KAPADOKYA’DA

Çekimleri Kapadokya’nın büyüleyici manzarasında gerçekleştirilen Güzel Aşklar Diyarı, Med Yapım ve Boyut Film tarafından hayata geçiriliyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği dizinin senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldı. Ege Kökenli’nin yanı sıra dizinin zengin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, ve Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor. Güzel Aşklar Diyarı, yakında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin