Güzel Aşklar Diyarı: Görsel Şölen ve Güçlü Kadro ile Ekranlara Geliyor

  • Admin
  • 05 Eylül 2024 16:23

2 BUÇUK YILLIK EMEK

Hazırlıkları tam iki buçuk yıl süren ve sezonun en çok beklenen yapımları arasında yer alan Güzel Aşklar Diyarı, çok kısa bir süre içinde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu, çekim mekanları ve yenilikçi çekim teknikleriyle dikkat çeken dizinin yönetmenliğini ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül üstleniyor.

GÖRSEL ŞÖLEN


GÖRSEL ŞÖLEN

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin çekimleri ağırlıklı olarak Kapadokya'nın eşsiz doğal güzelliklerinde gerçekleştirildi. Bununla birlikte, Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı ve etkileyici coğrafyalarda da sahneler çekildi. Bu zengin mekan çeşitliliği, dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyicilere görsel bir şölen sunacak. Dizi, sadece güçlü bir hikaye anlatmakla kalmayıp, Anadolu’nun eşsiz güzellikleri ile de izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

GÜÇLÜ DİZİYE, GÜÇLÜ KADRO


GÜÇLÜ DİZİYE, GÜÇLÜ KADRO

Güzel Aşklar Diyarının yapımını Med Yapım ve Boyut Film üstlenirken, yapımcılığını Fatih Aksoy yürütmektedir. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınan bu etkileyici dizinin oyuncu kadrosunda ise; Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi başarılı isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı, çok yakında Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin