Güzel Aşklar Diyarı: İmkânsız Aşkın Hikayesi

  • Admin
  • 03 Eylül 2024 16:07

Güzel Aşklar Diyarı'na Geri Sayım Başladı!


Güzel Aşklar Diyarı'na Geri Sayım Başladı!

Özgürlüğüne düşkün, inatçı bir kadının ve aile bağları son derece güçlü bir erkeğin entrikalarla dolu imkânsız aşkını konu alan “Güzel Aşklar Diyarı” dizisine geri sayım başladı. Kapadokya’nın eşsiz doğasında devam eden çekimlerin heyecanı, izleyicileri sarhoş edecek. Dizinin ilk tanıtım filmi de yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. Hızlı tempolu sahneleri ve büyüleyici görüntüleriyle adeta görsel bir şölen sunuyor.

Deniz ile Arhan: Yeni Ferhat ile Şirin

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Güzel Aşklar Diyarı, yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Özgü Kaya’nın canlandırdığı “Deniz” karakteri ile Burak Berkay Akgül’ün hayat verdiği “Arhan” karakteri, izleyicilere Ferhat ile Şirin’in modern bir versiyonunu sunacak. Dizi, Halil Ergün ve Meltem Cumbul gibi usta oyuncuları da bünyesinde barındırıyor.

Faili Meçhul Bir Cinayet

Mahsun Kırmızıgül’ün imzasını taşıyan bu yapım, gerek çekim mekanları gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. İlk tanıtım filminde, Deniz’in yaşadığı şehri terk etmesiyle başlayan hikaye, hayatının aşkı Arhan’ın peşinden Kapadokya’ya giden Deniz’in başından geçen olayları izleyiciye sunuyor. Tanıtım filmi, izleyenleri faili meçhul bir cinayete tanıklık etmeye davet ediyor.

Oyunculuk Başarısı

Güzel Aşklar Diyarı’nın ilk görüntüleri, dizinin oyunculuk başarısının ne denli ön planda olduğunu gösteriyor. Deniz ve Arhan karakterlerine hayat veren Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül’ün uyumu, Hakim Alaca karakteri ile yıllar sonra setlere dönen Halil Ergün’ün ustalığı, Amerika’dan dönen Meltem Cumbul’un göz dolduran oyunculuğu ve Eşref karakterine hayat veren Ali Başar’ın performansı dikkat çekici bir şekilde öne çıkıyor.

Güçlü Diziye Güçlü Kadro

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğinde hayata geçirilen Güzel Aşklar Diyarı, Med Yapım ve Boyut Film tarafından yapılıyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy üstlenirken, senaryosu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alındı. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda ise Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi önemli isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı, çok yakında Kanal D'de izleyiciyle buluşacak. Aşk, entrika ve sırlarla dolu bu dizi, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin