Güzel Aşklar Diyarı: Kapadokya'da Aşk ve Aile Temaları

  • Admin
  • 29 Ağustos 2024 17:07

ÇOK HEYECANLIYIM


ÇOK HEYECANLIYIM

Burak Berkay Akgül, önceki projesinin de Kapadokya’da çekildiğini hatırlatarak, “Kapadokya benim için dejavu gibi bir deneyim. Yine bu muhteşem coğrafyanın güzellikleri içinde çekim yapıyor ve keyifli vakit geçiriyoruz. Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliği, diziye farklı bir derinlik katıyor. Yan hikayelerin bile güçlü olduğu, oyuncu kalitesinin yüksek olduğu bir yapım olduğu için bu projede yer almaktan dolayı çok heyecanlıyım.” dedi.

FARKLI BİR YOLA GİRİYOR


FARKLI BİR YOLA GİRİYOR

Akgül, canlandırdığı Arhan karakteri hakkında da değerlendirmelerde bulundu. “Arhan, Alaca ailesinin en küçük mensubu olsa da, abilerine göre kendi hayatını ve düzenini kurmuş bir birey. Aile, samimiyet ve güven onun için son derece kıymetli değerler. Ancak Deniz’in (Özgü Kaya) gelişiyle birlikte, Arhan farklı bir yola girecek. Aile, bu duruma sadece şaşırmakla kalmayacak; daha önce hiç görmedikleri bir Arhan ile karşılaşacaklar.” şeklinde konuştu.

AŞK MI AİLE Mİ?

Güzel Aşklar Diyarı, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrikalarla dolu hikayesini, iki farklı kültürden gelen Arhan ve Deniz’in aşkı etrafında anlatıyor. Deniz’in (Özgü Kaya) Kapadokya’ya beklenmedik gelişi, aile içindeki dengeleri altüst ederken, Arhan aşkı ve ailesi arasında zor bir seçim yapmak durumunda kalıyor.

MAHSUN KIRMIZIGÜL İMZALI


MAHSUN KIRMIZIGÜL İMZALI

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film gerçekleştiriyor, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça etkileyici. Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi birçok tanınmış isim dizinin kadrosunda buluşuyor. Dizi müzikleri ise yine Mahsun Kırmızıgül’e ait. Güzel Aşklar Diyarı, yakın zamanda Kanal D’de izleyiciyle buluşmayı bekliyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin